μετά από 5 χρόνια  επιστρέφει στο Madwalk 2017 by Aperol Spritz o κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς. Παρουσιάζει σε πανελλήνια πρώτη το νέο του dance τραγούδι “Απόλυτος Έρωτας”, με ένα charity act by BSB, και αναμένεται να απογειώσει το κοινό όπως μόνο αυτός ξέρει.

Ο Σάκης Ρουβάς που έχει διακριθεί κατ’ επανάληψη με το βραβείο του “Fashion Icon” από τα MAD Video Music Awards, θα συμμετέχει στο μοναδικό θεσμό που συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, ως Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», για πρώτη φορά στο κοινωνικό δρώμενο της εκδήλωσης, το Charity Act by BSB.

Στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», θα διατεθεί μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος BSB που θα παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο act. Σκοπός της Τράπεζας είναι η δημιουργία μιας όσο το δυνατόν μεγαλύτερης “δεξαμενής” εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ώστε να εξασφαλίζεται σε όλους όσους έχουν ανάγκη το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους. Κεντρικό μήνυμά της “Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης”.

To MadWalk by Aperol Spritz, το μοναδικό Fashion Music Project έρχεται τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας! και αγαπημένοι καλλιτέχνες και επώνυμοι σχεδιαστές συνεργάζονται επί σκηνής συνδυάζοντας μόδα και μουσική και προσφέροντας στο κοινό ένα ξεχωριστό Fashion Show μέσα από πρωτότυπες εμφανίσεις και συνεργασίες που αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση: Fashion & Music Happy Together!