Ο Μιχάλης Μανιάτης γεννιέται στον Πειραιά όπου και τελειώνει την βασική εκπαίδευση του, ενώ συνεχίζει τις σπουδές του στην Ισπανία στην ιστορία της τέχνης με ειδικότητα την ιστορία του ενδύματος. Επίσης σπουδάζει σχέδιο μόδας αλλά και εσωτερική διακόσμηση. Δουλεύει στην εταιρεία LANVIN PARIS, όπου δημιουργεί για 5 χρόνια την ανδρική συλλογή. Στη συνέχεια, το 1995 δημιουργεί την πρώτη γυναικεία collection και μεταγενέστερα τέσσερις ακόμα collections που φέρουν την υπογραφή του.

Η νέα συλλογή Prêt-à-Porter του Μιχάλη Μανιάτη

Σήμερα ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Μανιάτης παρουσιάζει τη νέα κίνησή του, δημιουργώντας ένα eshop υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και το καλό γούστο. Το “New Trend by Michalis Maniatis” είναι μία νέα συλλογή Prêt-à-Porter με οικονομικές τιμές για όλες τις γυναίκες.

Η νέα συλλογή Prêt-à-Porter του Μιχάλη Μανιάτη

Οι απαιτητικές πελάτισσες του σχεδιαστή μπορούν να βρουν στο νέο eshop ρούχα με πρωτοποριακά υλικά και λάμψεις, από υφάσματα όπως —μουσελίνες, ολομέταξα κρεπ, τούλι— και με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς.

Η νέα συλλογή Prêt-à-Porter του Μιχάλη Μανιάτη

Στη νέα συλλογή “New Trend by Michalis Maniatis” κυριαρχούν το γαλάζιο, το φούξια, το πράσινο και το χακί, ενώ στη βασική σχεδίαση οι διαφάνειες και οι sexy γραμμές απογειώνουν το στυλ.

Δείτε τη νέα συλλογή στο www.new-trend.store και στο instagram @new_trend_by_michalismaniatis

Η νέα συλλογή Prêt-à-Porter του Μιχάλη Μανιάτη

Μιχάλης Μανιάτης, Αναστασία Περάκη

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - Summer Jewel

•••
Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και παρόλο την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, οι περισσότεροι έχουμε φύγει για διακοπές ή θα το...

Vesper Stylish - Back Again

•••
Επιτέλους η καραντίνα έληξε και σιγά σιγά πρέπει να βγούμε και πάλι από το σπίτι. Πάντα βέβαια με προσοχή και πάντα μένοντας ασφαλείς παίρνο...