Το καλοκαίρι  είναι εδώ και τα μαντήλια είναι μία από τις πιο απλές, εύκολες, μοντέρνες και stylish λύσεις για να πιάσεις τα μαλλιά σου. Το μαντήλι μας προστατεύει από τον ήλιο, επίσης είναι ιδανικό για να κρύψουμε τις τούφες που πετάνε ή να μην φαίνονται τα μαλλιά μας άλουστα.

Μπορείς πιάνοντας τα μαλλιά σου με ένα μαντήλι να κάνεις ένα συνηθισμένο και βαρετό χτένισμα, πολύ πιο μοντέρνο look. Τα μαντήλια μπορούν από το πρωί στην παραλία ως και την βραδινή έξοδο σου για φαγητό ή ποτό  να γίνουν ένα από τα αγαπημένα σου αξεσουάρ για τα μαλλιά! Αν δεν τα έχεις ξαναχρησιμοποιήσει παλιά και δεν ξέρεις πώς να πιάσεις τα μαλλιά σου με ένα μαντήλι, δες παρακάτω τους τρόπους για ένα διαφορετικό και stylish look για φέτος το καλοκαίρι.

4 Διαφορετικοί τρόποι για να πιάσεις με μαντήλι τα μαλλιά σου το καλοκαίρι!

@designedbykira

Ένας πολύ girly τρόπος είναι να επιλέξεις μια παστέλ απόχρωση για το μαντήλι σου και να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια χαλαρή αλογοουρά.

 

Επίσης στην παραλία μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μαντήλι σου σαν μπαντάνα. Έτσι προστατεύεσαι από τον ήλιο και την ζέστη, αλλά έχεις κι ένα μοντέρνο χτένισμα!

https://www.instagram.com/p/CCq3Qp9p6pP/?utm_source=ig_web_copy_link

Αν αγαπάς το retro style και σου αρέσουν τα φωτεινά ή floral χρώματα, τότε μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου με ένα μαντήλι σε τουρμπάνι, δημιουργώντας το χαρακτηριστικό pin up χτένισμα.

 

Τέλος για ένα πιο bohemian στυλ στα μαλλιά, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το μαντήλι σου, σαν μια απλή, κλασσική στέκα μαλλιών. Ενώ βέβαια μπορείς να κάνεις στο τέλος ένα φιόγκο στην κορυφή ή κάτω από τα μαλλιά σου, αν δεν θες να φαίνεται.