Το eyeliner είναι ίσως από τους πιο ωραίους τρόπους να τονίσεις το χρώμα και σχήμα των ματιών σου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το εφαρμόσεις, βέβαια δεν είναι όλοι ούτε εύκολοι, ούτε ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Παρακάτω θα βρεις 5 διαφορετικά στιλ για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

  1. Φυσικό

Ίσως σου φανεί κάπως βαρετό, αλλά το μυστικό με αυτό το στιλ είναι ότι μπορείς να παίξεις με πολλά χρώματα. Αν τα μάτια σου είναι πολύ μεγάλα βάλε eyeliner από την εσωτερική μέχρι την εξωτερική γωνία. Αν είναι μικρά βάλτο από τη μέση του βλεφάρου μέχρι την εξωτερική γωνία.

  1. Κυκλικό

Είναι εντυπωσιακό αλλά η εφαρμογή του χρειάζεται υπομονή αφού απαιτεί να βάψεις τόσο το πάνω, όσο και το κάτω μέρος των βλεφάρων σου. Προτίμησε να κάνεις την πάνω γραμμή πιο παχιά και την κάτω πιο λεπτή. Αν τα μάτια σου είναι πολύ μικρά, καλύτερα να προτιμήσεις ένα άλλο look.

  1. Κλεοπάτρα

Το μακιγιάζ που έγινε γνωστό από την βασίλισσα Κλεοπάτρα, είναι ένα κλασικό look. Η γραμμή μπορεί να είναι όσο παχιά θέλεις, αναλόγως το πόσο δραματικό θέλεις να είναι το look. Σημασία έχει η εξωτερική γωνία να κάνει μια μικρή καμπύλη προς τα πάνω.

  1. Γατίσιο

Το πιο δημοφιλές look της λίστας δεν είναι άλλο από το cat-eye. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και κολακεύει πολύ τα μάτια αφού τους δίνει ένα ωραίο αμυγδαλωτό σχήμα. Βάψε πρώτα με ένα μολύβι ματιών και στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή από πάνω με eyeliner για να την τονίσεις ελαφρώς.