Το Kofta Studio με έδρα το Κίεβο, είναι γνωστό για τα δημιουργικά του σχέδια που εξερευνά τα όρια της μόδας και της τέχνης, της αισθητικής και της δημιουργικότητας. Κάθε του συλλογή είναι μια έκπληξη, μια πρωτοπορία, μια δήλωση. Έχουμε δει από τσάντες σε σχήματα και χρώματα φρούτων και λαχανικών, μέχρι τσάντες μπαρόκ αρχιτεκτονικές και τσάντες έντομα. ‘Ολες το ίδιο πρωτότυπες και εντυπωσιακές.

Τώρα, στη νέα του συλλογή ABC, ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί απλές γραμμές και φόρμες για να δημιουργήσει φουτουριστικά σχέδια γεωμετρικής τελειότητας. Οι φόρμες καθαρίζονται από κάθε συμβολισμό και μεταφορικότητα, επαναληψιμότητα, μονοχρωμία, ουδέτερες επιφάνειες, βιομηχανικά υλικά και μεθόδους δημιουργίας. Η ABC επιχειρεί να επαναφέρει την απλουστευμένη ουσία και μορφή των αντικειμένων, κόβοντας τις δευτερεύουσες εικόνες και τα κελύφη. Ο συμβολισμός επικρατεί στηριζόμενος σε τρεις κύριες φιγούρες και χρώματα, κουκκίδες και γραμμές.

«Θέλω να επιτρέψω στον θεατή να κερδίσει μια διαφορετική οπτική σε οικεία πράγματα μέσω της συνέργειας με το καλλιτεχνικό μου έργο. Οι τσάντες μου εξυπηρετούν ως καμβάς για να εκφράσω τις δημιουργικές μου προθέσεις μέσω ιδιοτήτων που δεν διέθεταν αρχικά, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να φέρουν αισθητική ευχαρίστηση, διατηρώντας παράλληλα τη λειτουργικότητα», σχολιάζει ο δημιουργός της σειράς Konstantin Kofta.