Επιθυμείτε να περάσετε την βραδιά των Χριστουγέννων στο αγαπημένο σας εστιατόριο αλλά δυστυχώς δεν μπορείτε; Θέλετε οι αγαπημένες σας ασιατικές γεύσεις να σας συντροφεύσουν στην περίοδο των γιορτών; Το πανασιατικό εστιατόριο Zuka είναι εδώ για εσάς και φέρνει την εμπειρία του εστιατορίου σπίτι σας.

Αυτά τα Χριστούγεννα ζήστε την απόλυτη εορταστική γαστρονομική εμπειρία με το Zuka

Το Zuka αναγνωρίζοντας την επιθυμία σας για απολαυστικά ασιατικά πιάτα θα είναι δίπλα σας και στις γιορτές προσφέροντας σας τα ξεχωριστά του πιάτα rib eye, feta tempura, duck roll, στην τιμή των 52 ευρώ μόνο.

Αυτά τα Χριστούγεννα ζήστε την απόλυτη εορταστική γαστρονομική εμπειρία με το Zuka

Φυσικά, το Zuka φροντίζει και για το ποτό σας και σε συνεργασία με το κτήμα Σεμέλη, σας προσφέρουν το καλύτερο κρασί που ταιριάζει αρμονικά με το γεύμα σας, το κρασί «Σπονδή». Μάλιστα στις 24/12 από τις 16:00 έως τις 23:30 και στις 31/12 από τις 14:00 έως 20:00 με κάθε παραγγελία σας θα έχετε δώρο και μια φιάλη κρασί Σεμέλη «Σπονδή».

Αυτά τα Χριστούγεννα ζήστε την απόλυτη εορταστική γαστρονομική εμπειρία με το Zuka

Το αγαπημένο εστιατόριο θα είναι στην διάθεση σας μέσω E-food και Wolt για να σας προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία γεύσεων, με ένα ιδιαίτερο και προσεγμένο luxurious packaging που διαφυλάσσει την γεύση των αγαπημένων σας πιάτων, ούτως ώστε να έχετε την ιδανικότερη γαστρονομική εμπειρία.

Πλέον μπορείτε να χαρείτε τις γιορτινές αυτές μέρες μαζί με τις γεύσεις που αγαπάτε χάρη στο Zuka.

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - She's a Classic

•••
Αν νομίζετε ότι το κλασικό σημαίνει βαρετό τότε είμαι εδώ για να το διαψεύσω. Το κλασικό είναι σικ, κομψό και μπορεί να είναι ακόμη και σέξι...

Vesper Stylish - Weekend Getaway

•••
Επειδή έχει περάσει ήδη ένας μήνας από τις καλοκαιρινές διακοπές και καλό είναι να κάνουμε μια παύση από τους γρήγορους ρυθμούς τις πόλης, τ...

FEATURED ARTICLES