Στην εκπομπή “Jimmy Kimmel Live” μίλησε ο Andrew Garfield για την υποψηφιότητά του για Όσκαρ Α ανδρικού ρόλου για την ταινία “tick, tick… BOOM”. Σε ερώτηση του παρουσιαστή αν έχει προετοιμάσει τον λόγο του σε περίπτωση που κερδίσει, ο ηθοποιός ομολόγησε ότι δεν πιστεύει ότι είναι φαβορί και γι’ αυτό θα απολαύσει απλά την βραδιά. Ως γνωστό υπάρχουν αρκετά site που παρουσιάζουν τα φαβορί για την συγκεκριμένη βραδιά και ο ίδιος μετά από μια έρευνα στο internet ανακάλυψε ότι δεν είναι στις πρώτες θέσεις. Από την άλλη δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομα του φαβορί για να μην το γρουσουζέψει! Φαίνεται πάντως ότι δεν χάνει την ελπίδα και αν τυχόν το κερδίσει θα ξαφνιαστεί με “γνήσιο και χαριτωμένο τρόπο” όπως είπε.

Στην ταινία “tick, tick… BOOM” του NETFLIX, ο Andrew Garfield υποδύεται τον νεαρό θεατρικό συνθέτη Jonathan Larson, ο οποίος αγωνίζεται να γράψει το μιούζικαλ που θα γίνει η επόμενη μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα εργάζεται ως σερβιτόρος για να μπορεί να ζήσει. Ο καλλιτέχνης προσπαθεί να βρει την έμπνευση και να καταφέρει να παρουσιάσει το έργο του, ενώ παράλληλα δέχεται πιέσεις από παντού. Όταν αποφασίζει ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να γράψει για αυτά που συμβαίνουν γύρω του, για τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και για το AIDS που μαστίζει εκείνη την εποχή, τότε ανακαλύπτει την πραγματική συνταγή της επιτυχίας.

Andrew Garfield: Μιλάει για την υποψηφιότητά του για OSCAR

Φυσικά ο γνωστός ηθοποιός δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην συνέντευξή του  στην άλλη μεγάλη ταινία της χρονιάς, “Spider-man: No way Home” όπου και άφησε να εννοηθεί πως θα έπρεπε να είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς. Σχολίασε και την φωτογραφία με τους τρεις διαφορετικούς Spider – man και το γεγονός πως δεν ήταν καθόλου προσχεδιασμένο. Απλά τους έβαλαν να φορέσουν τις στολές, τους τοποθέτησαν στο πλατό και τους ζήτησαν να δείχνουν ο ένας τον άλλον. Είπε επίσης ότι αυτή ήταν η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρέπει να ήταν η μοναδική καλή γιατί όλη την ώρα οι ηθοποιοί γελούσαν από την αμηχανία.

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση του δημοφιλούς ηθοποιού την οποία επιμελήθηκε ο Fashion Stylist, Warren Alfie Baker. Ο στυλίστας επέλεξε ένα κουστούμι σε Burnt Orange χρώμα ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ένα ζευγάρι άσπρα δερμάτινα sneakers από το brand SANTONI.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES