Η έκθεση Baselworld 2016 φιλοξένησε αυτή την νέα ιδέα από την SWAROVSKI, το αυτόματο ρολόι. Είναι ευρέως γνωστό ότι η  SWAROVSKI διαθέτει από τα πλέον μοντέρνα, πολυτελή και πολυδιάστατα ρολόγια για όλες τις ώρες και οποιοδήποτε outfit. Και τώρα για πρώτη φορά παρουσιάζει το Crystalline Hours απόδειξη ότι ο συνδυασμός ακρίβειας και τεχνολογίας μπορούν να προσθέσουν και θηλυκότητα.

Το νέο αυτό, αυτόματο ρολόι είναι μια δημιουργία σε συνεργασία με τον Eric Giroud. Έχει κατασκευαστεί με όμορφες καμπύλες και πομπέ κάσα και έχει στολιστεί με 4.000 μικροσκοπικά πολυεδρικά κρύσταλλα σαν αποτέλεσμα να αστράφτουν με την κάθε κίνηση του καρπού.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού Nathalie Colin μας περιγράφει το στάδιο σχεδίασης και τον προβληματισμό τους να χωρέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κρύσταλλα σε ένα τόσο περιορισμένο χώρο χωρίς όμως να αφαιρεί τίποτα από την κομψότητα του ρολογιού. Έτσι, μας λέει η ίδια, αναπτύξανε μια διάφανη κάσα έτσι ώστε να είναι ορατός ο μηχανισμός αλλά και τα κρύσταλλα που μεταφέρονται μπρος πίσω. Τέλος προσθέτει ότι η αίσθηση μυστηρίου που αποπνέει το ρολόι είναι αυτό που λατρεύει σε αυτό το νέο εγχείρημα.

Το ύφος και η έμπνευση έρχεται από την δεκαετία του ’40, κάνοντας το  Crystalline Hours ικανό να αναβαθμίσει και το πιο απλό look αλλά και να ταιριάξει απόλυτα με μια επίσημη εμφάνιση.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λευκό ή μαύρο δερμάτινο λουράκι με ανάγλυφο «κροκό» μοτίβο και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη σε απόχρωση ροζ χρυσού ή όχι ανάλογα τι επιθυμείτε και 4.000 διαφανή κρύσταλλα. Διαθέτει αυτόματο μηχανισμό, Ελβετικής κατασκευής και είναι ανθεκτικό στο νερό έως τα 50m.

Crystalline Hours by Swarovski 2016 - VESPER gr Magazine

Crystalline Hours by Swarovski 2016 - VESPER gr Magazine