Στην ουσία πρόκειται για ένα αξεσουάρ που δεν σταματά ποτέ να φοριέται. Από τις χαλαρές εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνας μέχρι την δική μας sporty καθημερινότητα και τα μπάνια στη θάλασσα, το baseball cap ήταν ένα κομμάτι που υπήρχε στην γκαρνταρόμπα μας.

Φέτος ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν. Όχι γιατί το baseball cap κάνει απλά την επανεμφάνιση του, όπως συμβαίνει άλλωστε και με πολλά άλλα αξεσουάρ, αλλά γιατί φοριέται πλέον με διαφορετικά από τα αναμενόμενα σύνολα και διαφορετικούς τρόπους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sportychics (@sportychics)

Σύμφωνα με το τελευταίο update του baseball cap ή αλλιώς jockey hat μπορεί να φορεθεί με την ανοιξιάτικη καπαρντίνα μας, με μίνι φορέματα και sneakers αλλά και με κορμάκια, το τζιν μας και τους αγαπημένους μας χρυσούς κρίκους.

Baseball cap: Το διαχρονκό αξεσουάρ αποκτά νέα υπόσταση

Source Instagram 

Βγάζουμε λοιπόν το συγκεκριμένο από το μυαλό μας ως ένα άκρως sporty αντικείμενο της γκαρνταρόμπας μας και το τοποθετούμε στις νέες επιλογές των outfit μας ως την πιο hot προσθήκη που μπορούμε  να συναντήσουμε αυτή την στιγμή.

Baseball cap: Το διαχρονκό αξεσουάρ αποκτά νέα υπόσταση

Source Instagram 

Τα elegant στοιχεία σε συνδυασμό με τον αθλητικό χαρακτήρα του baseball cap κρατούν μια εκπληκτική ισορροπία. Επιλέξτε το κατά προτίμηση μονόχρωμο, χωρίς έντονα logos τόσο για να διατηρήσετε έναν minimal χαρακτήρα, όσο και για πιο εύκολους συνδυασμούς.

Baseball cap: Το διαχρονκό αξεσουάρ αποκτά νέα υπόσταση

Source Instagram 

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES