Στο πανέμορφο χώρο του Resort & Spa Ασκληπιός στις Θέρμες Πλατυστόμου, θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο μια ημερίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στη Γυναίκα και στα μυστικά της γυναικείας ομορφιάς. Τρεις λαμπερές γυναίκες με εμπειρία στον τομέα της ομορφιάς ενώνουν τις ‘’δυνάμεις’’ τους, η Δέσποινα Καϊσίδου των dkmedicalspot, η σχεδιάστρια ρούχων Joana Miseli και η Make-up Artist Καίτη Τομαζίνου, υπό την επιμέλεια της Έλενας Ντάβλα, για να σας δείξουν όλα τα μυστικά γύρω από την αισθητική ομορφιά, το μακιγιάζ και τη μόδα αλλά και τρόπους έτσι ώστε να τα συνδυάσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Δέσποινα Καϊσίδου, ιδρύτρια του dkmedicalspot, είναι ειδική Αισθητικός με πολυετή εμπειρία σε θέματα Αισθητικής & Δερματολογίας. Δίνει έμφαση στην ολιστική θεραπεία του δέρματος, προσώπου και σώματος στο πλαίσιο της συνολικής αναζωογόνησης του οργανισμού και συνεργάζεται με ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό αντιγήρανση & την αισθητική και ειδικούς Μοριακούς Βιολόγους & Δερματολόγους.

Η σχεδιάστρια ρούχων Joana Miseli δημιουργεί για γυναίκες που ονειρεύονται, ταξιδεύουν , ξέρουν , νιώθουν , λάμπουν , θέλουν και μπορούν, απλές , ξεχωριστές και όμορφες!  Την εμπνέουν τα υφάσματα, η καλή αισθητική, η καλή ποιότητα των υλικών, τα χρώματα και οι πιθανοί συνδυασμοί. Εστιάζει στην ποιότητα ραφής και υφασμάτων ενώ όλα της τα ρούχα έχουν εξαιρετική εφαρμογή και σε συνδυασμό με την αισθητική περιποίηση θα σας κάνει να ξεχωρίσετε αμέσως.

Η Make-Up Artist, Καίτη Τομαζίνου, με πλούσια επαγγελματική και κοινωνική εμπειρία της, μέσω της συμμετοχής της σε εκπαιδευτικά προγράμματα και πολιτιστικά γεγονότα. προσφέρει την αισθητική φροντίδα και τις θεραπείες για τις ανάγκες κάθε προσώπου καθώς και το μακιγιάζ, ξεχωριστό για την κάθε γυναίκα που θα την κάνει μοναδική.

Η ημερίδα θα γίνει στο υπέροχο Resort & Spa Ασκληπιός με θέα το ποτάμι και ένα δάσος από πλατάνια, άνετα δωμάτια με προσεγμένη διακόσμηση αλλά και μια τεράστια γκάμα θεραπειών, όπως αρωματοθεραπεία, σοκολατοθεραπεία, χαμάμ, ρωμαϊκό χαμάμ και διάφορα είδη μασάζ,