Το  blanket scarf αποτελεί ένα must-have αξεσουάρ, που είναι αγαπητό και κατέχει σίγουρα μια θέση στην ντουλάπα μας. Το πολύ άνετο και ζεστό αυτό κασκόλ, που μοιάζει σαν την αγαπημένη μας κουβέρτα, μας κρατάει ζεστές τον χειμώνα. Μπορεί να ταιριάξει άνετα με κάθε στυλ στο ντύσιμό μας, είτε θέλουμε να το φορέσουμε το καθημερινό μας τζιν παντελόνι και παλτό, είτε με μια φούστα και jacket.

achilleas accessories κασκόλ

Achilleas accessories, κασκόλ καρό

achilleas accessories blanket scarf

Αchilleas accessories, blanket scarf ροζ

Επίσης ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ακόμα και αν είσαι πιο petite και σκέφτεσαι πως μπορεί να σε “κρύβει” αυτό το μεγάλο κασκόλ, μην το φοβηθείς καθόλου.  Όταν θα το τυλίξεις γύρω σου, θα του δώσεις εσύ το σχήμα που θέλεις και φυσικά μπορείς να το φορέσεις με πιο κλασικό τρόπο, μέσα από το πανωφόρι σου ή το μπουφάν σου. Απλά προτίμησε ένα μονόχρωμο, όπως μαύρο, γκρι ή σκούρο μπλε. Αυτά τα χρώματα εξάλλου είναι και πιο εύκολο να συνδυαστούν.

zara κασκόλ

Zara, κασκόλ

zara blanket scarf

Zara,  δίχρωμο κασκόλ

Τέλος μπορείς να φορέσεις ένα πιο “έντονο” blanket scarf, δηλαδή σε καρό σχέδιο ή με διάφορα χρώματα. Ειδικά αν το ντύσιμο σου είναι πιο μουντό και έχει μονοχρωμία, τότε ένα τέτοιο κασκόλ θα προσθέσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σύνολό σου. Επιπλέον γιατί να μην δοκιμάσεις κάτι σε ροζ, πορτοκαλί, μπεζ ή burgundy color;