Η ιδρύτρια του The Body Shop, Anita Roddick, εκτός των επιτυχημένων καμπανιών ενάντια στην βαναυσότητα που υπόκεινται τα ζώα, έχει φέρει και μία εντελώς διαφορετική ματιά στον κόσμο των αρωμάτων. Κατά την κατασκευή του αρώματος Musk, πολλά ελάφια “θυσιάστηκαν” στον βωμό της ομορφιάς. To The Body Shop όμως, κρατώντας ακέραια την φιλοσοφία τους λάνσαρε για πρώτη φορά το άρωμα White Musk, απόλυτα vegan και σύγχρονο.

 

White Musk L' Eau - The Body Shop - VESPER gr Magazine

 

Πρόκειται για ένα άκρως αισθησιακό και γεμάτο άρωμα, σήμα κατατεθέν του The Body Shop, που ενώ είναι σύγχρονο, ταυτόχρονα παραμένει κλασσικό, διαχρονικό. Ένα συνονθύλευμα από αρώματα λουλουδιών και φρεσκάδας, παντρεύονται με νότες εσπεριδοειδών, κρίνου και γιασεμί για να κλειστούν σε ένα υπέροχο μπουκαλάκι, κόσμημα για το boudoir σας, απόλυτα cruelty free και vegan.

White Musk L' Eau - The Body Shop - VESPER gr Magazine

Η νέα εκδοχή του White Musk, White Musk L’ Eau, είναι πιο ανοιξιάτικη και δροσερή, ενώ παραμένει στη βασική φιλοσοφία της εταιρείας. Το τριαντάφυλλο έρχεται να προστεθεί στις νότες που το συνθέτουν, κάνοντας το πιο νεανικό και φρέσκο, μία επιλογή για όλες τις γυναίκες που θέλουν κάτι που να τους θυμίζει την άνοιξη.