Οι μελλόνυμφοι θα έχουν και πάλι την τιμητική τους για 6η συνεχή χρονιά στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 13, 14 και 15 Ιανουαρίου. Οι Έλληνες σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις τάσεις της μόδας για τους γάμους του 2018.

Κάθε χρόνο η Bridal Fashion Week σε συνδυασμό με την Bridal Expo παρουσιάζουν τα καλύτερα brand names της Αθήνας.

Bridal Fashion Week - Day 3 Fashion Shows

Οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν catwalks με διαρκώς ανανεωμένες συμμετοχές, ιδιαίτερη αισθητική και σκηνογραφική διαφοροποίηση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το επίπεδο γενικά της διοργάνωσης και η υψηλή αισθητική των διοργανωτών προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους περισσότερους από 10.000 μελλόνυμφους επισκέπτες που συγκεντρώνονται στις 3 ημέρες λειτουργίας της. Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο Μιχάλης Πάντος, ο οποίος τα τελευταία 5 χρόνια υπογράφει την επιτυχία της Bridal Fashion Week.

Έρχεται για 6η συνεχόμενη χρονιά η Bridal Fashion Week

Η Bridal Fashion Week υποστηρίζεται από τη Bridal Expo, την ωραιότερη έκθεση γάμου και παρουσιάζει τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Αθήνας, και 30 σχεδιαστές, οι οποίοι προβάλλουν τα ομορφότερα νυφικά της πόλης, και τις πιο μοντέρνες ιδέες  σε προϊόντα και υπηρεσίες για την οργάνωση του γάμου και της βάπτισης.

Μπορείτε να δείτε την λίστα των εκθετών σε αυτό το link

Bridal Fashion Week - Day 3 Fashion Shows

Μια νέα ιδέα έρχεται που θα ενθουσιάσει τους μελλόνυμφους. Το “Style Stage” με συμβουλές από τους ειδικούς για ομορφιά, υγεία & ενέργεια. Εξειδικευμένοι συνεργάτες θα ενημερώνουν τους μελλόνυμφους για τις τελευταίες εξελίξεις στην πλαστική χειρουργική, αισθητική οδοντιατρική, διαιτολογία, χρωματολογία, αισθητική προσώπου και σώματος, Yoga, Pilates!

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα λειτουργήσει κατ’ αποκλειστικότητα το τμήμα “Greece the wedding destination”, με τους ωραιότερους Ελληνικούς προορισμούς για την οργάνωση του γάμου και του γαμήλιου ταξιδιού.

Τη φετινή διοργάνωση θα σηματοδοτήσουν οι μουσικές και χορευτικές παρουσίες από χορωδίες, βιολιά και χορευτικές παρουσιάσεις.

Ώρες λειτουργίας της διοργάνωσης είναι 11:00 έως 22:00 και τις τρεις ημέρες.