Με μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή  διοργάνωση θα γιορτάσει η εταιρεία Stalexpo, τα 10 χρόνια λειτουργίας της << Bridal Expo>> και της μοναδικής στην Ελλάδα  <<Bridal Fashion Week>> που θα πραγματοποιηθούν στις 2-3 και 4 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Bridal Fashion Week: φέτος γιορτάζει τα 10 έτη!

Το  δυνατό αυτό γεγονός, περικλείει 10  χρόνια αγάπης από τους  εκλεκτούς  επαγγελματίες που συμμετέχουν, αλλά και εμπιστοσύνης των μελλονύμφων που έχουν ξεπεράσει τους 65.000 επισκέπτες μέσα σε αυτή τη διαδρομή.

Bridal Fashion Week: φέτος γιορτάζει τα 10 έτη!

Σε αυτό το γαμήλιο ραντεβού, οι επισκέπτες θα ξαναδούν την πολυτέλεια στους γάμους όπως τους είχαμε συνηθίσει και την επιστροφή στη χαρά και την ελευθερία. Εκθέτες και μελλόνυμφοι μαζί, θα βάλουν τα δυνατά τους και θα οργανώσουν ονειρεμένες τελετές με λάμψη,  και αισθητική.

Κι αν η  μεγάλη έκρηξη  των γάμων φέρει μαζί  απαιτήσεις και νύφες με σχέδια ονειρικά,  η <<Bridal Expo>> είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους καλεσμένους της με  διάθεση, τάσεις, προτάσεις και μοναδικές εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν και θα πραγματοποιήσουν τα  όνειρα τους και θα ανεβάσουν  τον πήχη πολύ ψηλότερα από ποτέ…

Bridal Fashion Week: φέτος γιορτάζει τα 10 έτη!

Στη 10η Bridal Fashion Week o creative director, Μιχάλης Πάντος σχεδιάζει το περιβάλλον της επετειακής αυτής διοργάνωσης η οποία κρατά τα σκήπτρα της προβολής των σχεδιαστών και αναδεικνύει τα wedding trends μέσα από τις δικές τους υπογραφές, με ιδιαίτερη έμπνευση και αισθητική.. Επομένως, ο φετινός Δεκέμβριος  κάνοντας preview στη νέα σεζόν θα στείλει ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας. Μήνυμα για τη σεζόν των ξεχωριστών γάμων!

Bridal Fashion Week: φέτος γιορτάζει τα 10 έτη!

Φέτος, η <<Bridal Expo>> και η  BFW γιορτάζουν δέκα ολόκληρα χρόνια από το ξεκίνημά τους. Δέκα αξέχαστα χρόνια ομορφιάς, αισθητικής, πολυτέλειας και δημιουργικότητας. Κι ένα παρόμοιο λαμπερό γεγονός δεν θα μπορούσε παρά να εορταστεί  με ιδιαίτερη δημοσιότητα  σε ένα event που θα συζητιέται για καιρό. Η συνεργασία και η δημιουργικότητα των εκθετών , η όρεξη και το πάθος των διοργανωτών  και τα “θέλω” των μελλονύμφων  που εμπνέουν τις τάσεις στους σχεδιαστές, θα συναντηθούν για ακόμα μια φορά, μετατρέποντας τη διοργάνωση, στο απόλυτο bridal fashion event της χρονιάς.

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES