Τι και αν έφτασε ο Σεπτέμβριος, η ζέστη καλά κρατεί και μαζί με αυτή το καλοκαίρι!

Χρώμα, άνεση, χαρούμενα ή ευφάνταστα σχέδια….

‘Ο,τι αναζητάμε για τα καλοκαιρινά μας ρούχα υπάρχει σε αυτό το κομμάτι, στο κοντομάνικο πουκάμισο με ενδιαφέροντα patterns, το camp shirt.

https://www.instagram.com/p/CDPjMHXp6zN/

Ιδανικά για τα ζεστά Σαββατοκύριακα, που το μόνο που θέλουμε είναι να πάμε στην παραλία και να φοράμε μόνο το μαγιό μας και ξυπόλυτες να νιώθουμε την αίσθηση της άμμου στα πόδια μας όλη μέρα, διώχνοντας κάθε αγχωτική ή περιττή σκέψη από το μυαλό μας.

Στην πραγματικότητα ωστόσο, οι επιλογές μας για το πως μπορούμε να διανθίσουμε και να αναβαθμίσουμε στυλιστικά την εικόνα του μαγιό μας ώστε πράγματι, με παραλλαγές, να μας συντροφεύει όλη την ημέρα, είναι πολλές.

Και ένα cover up όπως το camp shirt μας προσφέρει ένα ιδανικό “πλαίσιο” για να εφαρμόσουμε κάτι τέτοιο στην πράξη.

Cover Ups: Τα camp shirts για τα Σαββατοκύριακα στη παραλία

Quiksilver Womens Short Sleeve Linen Camp Shirt

https://www.instagram.com/p/CC_k5dkJHot/

Με βερμούδα, shorts, φούστα ακόμα και καλοκαιρινό παντελόνι, δημιουργούν άνετα σύνολα με “αέρα” καλοκαιριού και “εικόνα” νησιού.

Η απλά.. φορέστε το camp shirt πάνω από το μαγιό σας… αφού τα Σαββατοκύριακα οφείλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστα!

 

https://www.instagram.com/p/CAVm5GYJLy_/

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - She's a Classic

•••
Αν νομίζετε ότι το κλασικό σημαίνει βαρετό τότε είμαι εδώ για να το διαψεύσω. Το κλασικό είναι σικ, κομψό και μπορεί να είναι ακόμη και σέξι...

Vesper Stylish - Weekend Getaway

•••
Επειδή έχει περάσει ήδη ένας μήνας από τις καλοκαιρινές διακοπές και καλό είναι να κάνουμε μια παύση από τους γρήγορους ρυθμούς τις πόλης, τ...