Λίγο τα ρευματάκια, λίγο η πρωινή και η απογευματινή δροσούλα της εποχής ή ακόμα και τα παιδάκια σας που θα σας κολλήσουν αν είστε μανούλα, το κρύωμα παραμονεύει… Το Makigiaz.Com μας δίνει τα απαραίτητα Beauty Tips για να είμαστε όμορφες ακόμα και αν είμαστε κρυωμένες.

Υδρατμοί

Ένα facial steamer θα βοηθήσει την αναπνοή σας. Αν πάλι δεν έχετε, μια κατσαρόλα με νερό που βράζει κάνει εξίσου καλή δουλειά. Προσοχή μην είστε ακριβώς από πάνω και καείτε. Με την βοήθεια του χεριού σας μεταφέρετε τους υδρατμούς προς το μέρος σας

Υπνος

Κοιμηθείτε ανάσκελα σε διπλά μαξιλάρια. Έτσι θα μπορείτε να αναπνέετε καλύτερα και θα καταφέρετε να κοιμηθείτε, κάτι που είναι αναγκαίο για τον ταλαιπωρημένο οργανισμό σας,

Περιποίηση Προσώπου

Αν η μύτη σας έχει κοκκινίσει και ξεφλουδίσει τότε χρησιμοποιείστε ενυδατική κρέμα στην περιοχή για να επανέλθει η όψη της επιδερμίδας στα φυσιολογικά επίπεδα. Πολλές φορές βοηθάει και κάποιο lip balm.

Μακιγιάζ

Ελαφρύ μακιγιάζ για τις μέρες που είστε κρυωμένη με περισσότερο έμφαση στην περιοχή των ματιών. Ένα concealer κάνει θαύματα, μια εκρού ή ζαχαρί σκιά είναι αρκετή αρκεί να τονίσετε τα μάτια σας με λίγη μάσκαρα, αν είναι και αδιάβροχη ακόμα καλύτερα. Τοποθετήστε και λίγο ρουζ σε ροζ χρώμα για να επαναφέρετε την όψη υγείας στην επιδερμίδα σας. Lip Balm, θα μπορούσε να έχει και  λίγο χρώμα, είναι απαραίτητο για τα χείλη.