Δύο αγαπημένα brand συμμαχούν για να μας προσφέρουν στιγμές απαράμιλλου στυλ! Η νέα συλλογή Converse exclusive for Bershka προσφέρει it κομμάτια γι’αυτή τη σεζόν που δεν πρέπει να λείψουν από την καθημερινότητά σου!

Καρό ταρτάν και επαναλαμβανόμενα logo, οι τάσεις αυτής της σεζον τις οποίες υιοθετεί και η Converse exclusive for Bershka. Συναντάμε το καρό ταρτάν σε δύο σχέδια. Το ένα με χρωματιστό μοτίβο και το άλλο σε ασπρόμαυρο σε μάλλινο ύφασμα. Το Chuck Taylors με το ιστορικό λογότυπο της μάρκας επιτρέπει στους καταναλωτές να ενσωματώσουν την αγάπη τους για το brand στο προσωπικό τους στιλ. Με επαναλαμβανόμενα logo έχουμε ένα σχέδιο Converse σε κόκκινο και λευκό, και ένα καφέ-ταμπά μοτίβο που ξεχωρίζει για το εμβληματικό λογότυπο Star Chevron της Converse.

Για να συμπληρώσει αυτή την κολεξιόν footwear, η Bershka σχεδίασε ένα outfit ιδανικό για κάθε ζευγάρι Converse.

Το Converse με χρωματιστό ταρτάν συνδυάζεται με μια βυσσινί φόρμα -ένα από τα χαρακτηριστικά κομμάτια της σεζόν- δημιουργώντας look με έντονα ρετρό αισθητική.

converse for bershka

Τα μαύρα και ταμπά Converse με μονόγραμμα συνδυάζονται με κοτλέ προτάσεις, δημιουργώντας outfit με τόνους του ίδιου χρώματος από πάνω μέχρι κάτω.

converse for bershka

Για τα ασπρόμαυρα μάλλινα Chucks, η Bershka επέλεξε κλασικά μοτίβα και ρετρό επιρροές για να συνθέσει ένα all-over look που αποδεικνύει περίτρανα τη φιλοσοφία «more is more».

converse for bershka

Για να ολοκληρωθεί η streetready αίσθηση της κολεξιόν, η Bershka σχεδίασε ένα σκούρο denim boilersuit για να το ταιριάξει με τα ερυθρόλευκα Converse με μονόγραμμα – δημιουργώντας το απόλυτο utility look με αέρα από τα 90s.

converse for bershka

Η Converse δημιούργησε το αυθεντικό sneaker του μπάσκετ που μετατράπηκε σε πολιτισμικό σύμβολο. Χάρη σε αυτό, το μπάσκετ ανασχηματίστηκε στην αντίληψη των θεατών σαν ένα από τα σημαντικότερα αθλήματα. Για πάνω από 100 χρόνια, τα Converse υιοθετήθηκαν από αθλητές, επαναστάτες, καλλιτέχνες, ονειροπόλους και διανοούμενους – καθένας εκ των οποίων έγραψε την ιστορία της Converse προσαρμόζοντας τα παπούτσια στον τρόπο ζωής του. Σήμερα, η μάρκα παραμένει παγκόσμιο σύμβολο του στιλ και της προσωπικής έκφρασης.

converse for bershka

Η Converse exclusive for Bershka συνεχίζει αυτή την παράδοση έκφρασης και ελευθερίας. Τα sneaker και τα συμπληρωματικά τους outfit δημιουργήθηκαν για αυτούς που είναι αρκετά τολμηροί ώστε να διεκδικήσουν τη θέση τους στον κόσμο.

Η Converse exclusive for Bershka θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Bershka και online, καθώς και στις τρεις ηλεκτρονικές πλατφόρμες με τις οποίες συνεργάζεται η Bershka. Αυτές είναι οι Asos, Zalando και η Κορεάτικη ιστοσελίδα μόδας SSG.com.

converse for bershka