Τα δεδομένα αλλάζουν στην καθημερινότητα και τα μάτια μας πρωταγωνιστούν πλέον στις εμφανίσεις μας, με τη μάσκα να κρύβει τα χείλη. Γι’αυτό το {Vesper} σε συνεργασία με το #VesperStylish Girl Terry Παγανοπούλου κάνουν δώρο σε έναν τυχερό μια παλέτα σκιών για τα μάτια.

Οι nude αποχρώσεις της παλέτας είναι ιδανικές για να κάνεις όλων των ειδών μακιγιάζ, από πρωινό μέχρι βραδινό! Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο instagram!

1. Κάνε follow το προφίλ στο instagram του @vespermagazine (εδώ)

2. Κάνε follow το προφίλ στο instagram της @terrypaganopoulou (εδώ)

3. Κάνε like στο αντίστοιχο ποστ του διαγωνισμού στο προφίλ στο instagram του @terrypaganopoulou (εδώ) ή του @vespermagazine (εδώ) ή και στα 2 για μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσεις

4. Κάνε comment μία φίλη ή έναν φίλο στο αντίστοιχο ποστ του διαγωνισμού στο προφίλ στο instagram του @terrypaganopoulou ή του @vespermagazine ή και στα 2 για μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσεις

Κέρδισε επιπλέον συμμετοχές

5. Κάνε story κοινοποιώντας διαγωνισμό

Μπορείς να κάνεις όσα comment θέλεις αρκεί να είναι διαφορετικά προφίλ, να μην είναι το δικό σου προφίλ και προφίλ επωνύμων.

Διάρκεια του Διαγωνισμού

O Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 π.μ. έως και την Κυριακή  15 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 11:59μμ.

Το κάθε προφίλ στο instagram ήτη του {Vesper} και της Terry Παγανοπούλου, θα βγάλει από έναν υποψήφιο και κατόπιν θα πραγματοποιηθεί η τελική κλήρωση όπου θα αναδειχθεί ο νικητής την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020.

Όροι και προϋποθέσεις.

– Ο τυχερός ή η τυχερή πρέπει να είναι άνω των 18ετών.

– Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας και Κύπρου.

– To {vesper} δεν είναι υπεύθυνο για δώρα που χάνονται στο ταχυδρομείο εφόσον υπάρχει απόδειξη αποστολής του δώρου. Σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται εκ νέου αποστολή του δώρου.

– Ο διαγωνισμός αφορά ΜΟΝΟ την παλέτα σκιών και κανένα άλλο είδος που απεικονίζεται στη φωτογραφία που συνοδεύει τον διαγωνισμό

– Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν κάνει όλα τα υποχρεωτικά βήματα του διαγωνισμού, διαφορετικά η συμμετοχή τους θα ακυρωθεί

 

LATEST IN FASHION


 

LATEST IN BEAUTY


 

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS