Λίγο-πολύ όλοι έχουμε ένα σημείο στο σπίτι που αποθηκεύουμε είτε μπουκάλια από κρασί, είτε ποτά. Συχνά χρησιμοποιούμε τις πολλαπλές θήκες για μπουκάλια ή απλά κάποιο ντουλάπι μας. Η πρωτοποριακή αναβάθμιση όμως του σημείου αυτού έρχεται με ένα deco item, το drink trolley, το οποίο πέρα από την λειτουργικότητα την οποία προσφέρει, στην ουσία αποτελεί έναν μικρό καμβά που επιτρέπει στο προσωπικό μας γούστο να εκφραστεί με δημιουργικότητα.

Η τελευταία τάση για την διακόσμηση σπιτιού που έχει κατακλύσει το Instagram είναι το bar cart ή αλλιώς drinks trolley. Θυμίζει ένα side table με ροδάκια και ειδικό “προορισμό” να φιλοξενεί όχι μόνο τα μπουκάλια αλλά και τα ποτήρια του κρασιού ή του ποτού μας, όχι μόνο τα shaker ή τις σαμπανιέρες μας, αλλά ακόμα και βιβλία, λουλούδια, δίσκους και διακοσμητικά.

 

 

Με δύο ή περισσότερα ράφια, σε χρυσό ή άλλο χρώμα, με τζάμι ή καθρέπτες ως βάση… οι επιλογές για το μελλοντικό μας drinks trolley είναι πολλές.

Ας βρούμε τη δική μας stylish προσθήκη και ας αναβαθμίσουμε το home decor μας αλλά και την ώρα που απολαμβάνουμε το ποτό μας!

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - To Trench Coat

•••
Μύρισε Άνοιξη και ο καιρός θα κάνει τα καμώματά του. Μια ζέστη, μια κρύο, μια βροχή! Ξεκινάς το πρωί για την δουλειά και δεν ξέρεις τι θα συ...

FEATURED ARTICLES

Μαγειρική με... Lego

•••
Έχουμε δει κατά καιρούς να δημιουργούνται “μικρά θαύματα” με τα “μαγικά” τουβλάκια Lego, Από φιγούρες από αγαπημένους ήρωες κανονικού μεγέθο...