Συνηθίζουμε να λέμε και να γράφουμε για το μίνιμαλ στυλ διακόσμησης για την αφαίρεση και τους βέλτιστους τρόπους για να πετύχουμε ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα στους χώρους μας… Όμως δεν είναι λίγες οι φορές που την καρδιά μας κλέβουν οι χώροι που αποπνέουν χαρακτήρα, οι χώροι που βρίσκονται στο άλλο άκρο, τον μαξιμαλισμό!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @maximalism_dreams

Τον μαξιμαλισμό χαρακτηρίζουν τα έντονα χρώματα, η πολυπλοκότητα, το παιχνίδι των διαφορετικών υφών, τα υφάσματα με ενδιαφέροντα patterns, τα διακοσμητικά αντικείμενα αλλά και τα έργα τέχνης.

Σε αυτή την περίπτωση τη θέση των λιτών γραμμών και των λευκών τοίχων του μινιμαλισμού κερδίζει το έξυπνο αλλά και δημιουργικό mix and match.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @maximalism_dreams

Με την τάση αυτή κάθε αντικείμενο που για κάποιο λόγο αγαπήσαμε, όπως για παράδειγμα κάποια δώρα ή κάποια σουβενίρ από διάφορα μέρη του κόσμου που επισκεφθήκαμε βρίσκουν τη θέση τους στο χώρο μας κάνοντάς μας να χαμογελάμε κάθε φορά που τα αντικρύζουμε μέσα στην ημέρα.

Ακολουθώντας την τάση του μαξιμαλισμού μπορούμε χωρίς περιορισμούς να αναδημιουργήσουμε τον χώρο μας. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχετε παρά να αφήσετε την φαντασία και τη δημιουργικότητα σας ελεύθερη!

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES