Η εταιρεία DOCA, για ακόμη μία φορά, στάθηκε δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS Πλαγιαρίου αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο.

H CEO Στέλλα Ντόκα δείχνει έμπρακτα την αγάπη της προς τους συνανθρώπους, και ιδιαίτερα προς τα νέα παιδιά, διοργανώνοντας ένα pool party για όλα τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS. Το χαμόγελο και η ευχαρίστηση στα μάτια των παιδιών, που λόγω της πανδημίας δεν θα μπορέσουν να επισκεφθούν τις κατασκηνώσεις τους, ήταν το μεγαλύτερο δώρο για όλους μας.

DOCA στα Παιδικά Χωριά SOS

Όρθιοι, Ηλίας Δροσάκης (κοινωνικός λειτουργός Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου), Ζάκος Ταουσανίδης (παιδαγωγός Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου), Καθήμενοι, Σωκράτης Ουζούνογλου (μέλος ΔΣ Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος), Γιώργος Μπασδάρης (παιδαγωγικός σύμβουλος Βορείου Ελλάδος Παιδικών Χωριών SOS), Στέλλα Ντόκα (CEO DOCA), Κούλα Γιαννακίδου (πρώην γενική γραμματέας αθλητισμού & παλιά πρωταθλήτρια στίβου)

Η εκδήλωση περιείχε πισίνα – δωρεά της εταιρείας DOCA, barbeque, αναψυκτικά, χορό, χαμόγελα και πολλή πολλή αγάπη “…γιατί η χαρά που νιώθεις όταν προσφέρεις, είναι πολύ μεγαλύτερη από τη χαρά που νιώθεις όταν σου προσφέρουν…”.

DOCA στα Παιδικά Χωριά SOS
 

LATEST IN FASHION


 

LATEST IN BEAUTY


 

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - To Trench Coat

•••
Μύρισε Άνοιξη και ο καιρός θα κάνει τα καμώματά του. Μια ζέστη, μια κρύο, μια βροχή! Ξεκινάς το πρωί για την δουλειά και δεν ξέρεις τι θα συ...

tagged in doca, dpr