Η Μαιευτήρας Χειρ. Γυναικολόγος και υπεύθυνη του τμήματος Αισθητικής Γυναικολογίας ΙΑΣΩ, Έφη Ρομποτή, με εφόδια τις γνώσεις και την πάνω από 28 χρόνια εμπειρία της στον χώρο, έχει ως μια από τις προτεραιότητες της την σωστή ενημέρωση και πληροφόρηση των γυναικών για τα γυναικολογικά θέματα. Αυτή την φορά η διακεκριμένη γιατρός μας ενημερώνει για το γυναικολογικό μη χειρουργικό “Mommy Makeover”.

 

Ένα γυναικολογικό “Mommy Makeover” μπορεί να περιλαμβάνει επεμβάσεις αποκατάστασης στην περιοχή του αιδοίου και του κόλπου. Η μη χειρουργική ανανέωση μετά τον τοκετό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε ορισμένα από τα ζητήματα που προέκυψαν στο σώμα σας λόγω των μεγάλων αλλαγών της εγκυμοσύνης, του τοκετού, του θηλασμού και να αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

 

Με ένα ευρύ φάσμα μη χειρουργικών θεραπειών που διατίθενται σήμερα για τη θεραπεία αισθητικών και λειτουργικών ζητημάτων, πολλές γυναίκες επιλέγουν να παραιτηθούν από τη χειρουργική επέμβαση και να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες τους λιγότερο επεμβατικά.

 

Ένα μη χειρουργικό “Mommy Makeover” εκμεταλλεύεται τις θεραπείες αιχμής που έχουν αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της εγκυμοσύνης χωρίς χειρουργική επέμβαση και μπορεί να περιλαμβάνει:

 

  • Κολπική αναζωογόνηση.
  • Αναζωογόνηση του αιδοίου και των μεγάλων χειλέων.
  • Επαναφορά της libido.
  • Θεραπεία ραγάδων.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο στο κανάλι της Μαιευτήρος Χειρ. Γυναικολόγου και υπεύθυνη του τμήματος Αισθητικής Γυναικολογίας ΙΑΣΩ, Έφη Ρομποτή στο Youtube:

 

https://www.youtube.com/watch?v=vTluQWNxpRw

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES