Όλοι μας αγαπάμε τους καλοκαιρινούς μήνες που είναι γεμάτοι ήλιο, φως και χρώματα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο χειμώνας και ιδιαίτερα ο βαρύς χειμώνας που διανύουμε αυτές τις μέρες με τις βροχές, το χιόνι και τις μουντές ημέρες δεν έχει τη δική του ομορφιά.

Σε κάθε περίπτωση είναι λογικό να ψάχνουμε τρόπους να δώσουμε λάμψη στα σύνολά μας και η νέα τάση της σεζόν πετυχαίνει ακριβώς αυτό με έναν “φανταχτερό” τρόπο!

https://www.instagram.com/p/B4sNWKlh1P9/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα sequined ή αλλιώς sparkly trousers αναβαθμίζουν τα σύνολά μας προσθέτοντας τους  έναν αέρα ανανέωσης και ενδιαφέρον, ωστόσο πάντα θα πρέπει να προσέχουμε να μην παρεκκλίνουμε από το ζητούμενο…, δηλαδή να τα συνδυάζουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμένουν σε κάθε περίπτωση πρώτα από όλα, κομψά!

& Other Stories

Για αυτό ειδικά στην περίπτωση που το λαμπερό μας παντελόνι είναι φτιαγμένο από παγιέτες θα πρέπει να επιλέξουμε προσεχτικά τις περιστάσεις στις οποίες θα το φορέσουμε:

Ναι στα πάρτι και στα events, ναι στις βραδινές εξόδους και το θέατρο, σε εγκαίνια και τις γιορτινές εξόδους!

Mango

Αν θέλετε να πετύχετε ένα απόλυτα αριστοκρατικό look συνδυάστε το sparkly παντελόνι σας με ένα μονόχρωμο βελούδινο κορμάκι ή σακάκι και ενδιαφέροντα κοσμήματα.

Balmain

Αν πάλι θέλετε να το κάνετε πιο “καθημερινό” συνδυάστε το με μάλλινες ζακετούλες με μεγάλα όμορφα κουμπιά ή με cozy μονόχρωμα ή chic κασμιρένια πουλοβεράκια.