Έρχεται ο νέος #VesperStylish διαγωνισμός για όλους τους stylish fun του περιοδικού μας!!! Ένας τυχερός θα κερδίσει 100€ μετρητά! 

Τι πρέπει να κάνεις; Απλά ανέβασε στα social media facebook, twitter και instagram την πιο stylish φωτογραφία σου, χρησιμοποίησε τα hastag #VesperStylish και #VesperMagazine και ανάφερε στην περιγραφή : “Το look μου για τον διαγωνισμό του περιοδικού vesper.gr”  μέχρι τις 30 Απριλίου ’17.

Την 2α Μαΐου ’17 η επιτροπή του {Vesper} Fashion & Art Magazine θα επιλέξει και θα αναρτήσει στο site του περιοδικού τα 8 αγαπημένα της look. Σειρά έχει το κοινό του vesper που καλείται να ψηφίσει το αγαπημένο του look έως τις 15 Μαΐου ’17. Στις 16 Μαΐου ’17 θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής.

Το look με τους περισσότερους ψήφους θα είναι αυτό που θα κερδίσει το δώρο των 100€ μετρητά!

 

*** ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ***

Αν δεν πρόλαβες να βγάλεις ακόμα την  #VesperStylish φωτογραφία σου no worries!!! ο διαγωνισμός παρατείνεται και πλέον μπορείς να την ανεβάσεις στα social media μέχρι τις 21 Μαΐου 2017.

Αντίστοιχα η ψηφοφορία στο site θα διαρκέσει από τις 22 Μαΐου έως 10 Ιουνίου και το νικητήριο look θα ανακοινωθεί στις 12 Ιουνίου!

Καλή Επιτυχία!!!

 

Ακολούθησε το αγαπημένο σου περιοδικό στα social media

Facebook : VESPERgr

Twitter: VESPER_gr

Instagram: @vespermagazine

 

Όροι και προϋποθέσεις.

– Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν άτομα άνω των 18ετών.

– Με την συμμετοχή στον διαγωνισμό οι συμμετέχοντες δίνουν το δικαίωμα στο vesper να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες τους στο site και στα social media του περιοδικού στα πλαίσια του διαγωνισμού και της προβολής του.

– Τα άτομα που θα εμφανίζονται στην φωτογραφία πρέπει να αυτά στα οποία ανήκει ο λογαριασμός των social media στα οποία ανεβάζουν την φωτογραφία. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες stock και φωτογραφίες για τις οποίες δεν έχουν τα δικαιώματα χρήσης.

– Αν απεικονίζονται παραπάνω από ένα άτομα στην φωτογραφία νικητής είναι αυτός ο οποίος ανέβασε την φωτογραφία στον λογαριασμό του.

– Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό με παραπάνω από μία φωτογραφίες.