Αν υπάρχει ένα accessory item στην Ελλάδα που είναι απαραίτητο όλο τον χρόνο, τότε αυτό είναι τα γυαλιά ηλίου. Το vesper κάνει δώρο σε έναν τυχερό ή τυχερή, ένα ζευγάρι αυθεντικά γυαλιά ηλίου Alexander  Mc Queen, για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Διάρκεια του Διαγωνισμού

O Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 και ώρα 12:00 π.μ. έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:59μμ.

Ο τυχερός ή η τυχερή θα αναδειχθεί με κλήρωση από το random.org (από τον πίνακα που ακολουθεί) και θα ανακοινωθεί κατόπιν επιβεβαίωσης αποδοχής του δώρου μέσω email και μέσα στο χρονικό όριο που έχει ορισθεί από αυτό.

 

Όροι και προϋποθέσεις.

– Ο τυχερός ή η τυχερή πρέπει να είναι άνω των 18ετών.

– Ο τυχερός ή η τυχερή που θα κληρωθεί, θα πρέπει να στείλει με απαντητικό email τα στοιχεία του/της μέχρι τις 14/09/2016, στο email που θα του αποσταλεί από το περιοδικό. Αν τα στοιχεία δεν έχουν σταλεί έως την προαναφερθείσα ημερομηνία τότε το δώρο θα πάει στον επόμενο τυχερό/ή, ο οποίος/α πρέπει να κάνει αποδοχή του δώρου μέσα στα πλαίσια της ημερομηνίας που ορίζει το νέο email.

– Το μοντέλο γυαλιών Alexander Mc Queen που θα κληρωθούν στον διαγωνισμό είναι αυτό που απεικονίζεται στην φωτογραφία του διαγωνισμού.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα για να μπείτε στην λίστα του διαγωνισμού
Μέσω του παρακάτω πίνακα γίνεται η κλήρωση και αναδεικνύεται ο νικητής.

a Rafflecopter giveaway