Αν το καλοκαίρι, με τις βολτούλες και τα ταβερνάκια σου έβαλαν κάποια κιλά παραπάνω, και η καθιστική ζωή της Πόλης δεν σε βοηθάει να τα χάσεις, μην ανησυχείς καθόλου. Το {vesper} φροντίζει για εσένα και κάνει δώρο σε μια τυχερή ή έναν τυχερό, μια ολοκληρωμένη θεραπεία αδυνατίσματος με την μέθοδο POTERE 4D από την Medi Cosmetic.

Και δεν τελειώσαμε εδώ! Όλες οι συμμετοχές κερδίζουν εντελώς δωρεάν, μία συνεδρία POTERE 4D.

To POTERE 4D με ταυτόχρονη δράση τεσσάρων φάσεων, εγγυάται θεαματικά αποτελέσματα, κυριολεκτικά σε όλα τα σημεία του σώματος, μιας και για πρώτη φορά μία μέθοδος μπορεί να δουλέψει τόσο αποτελεσματικά όλο μας το σώμα σε κάθε συνεδρία!

Το χειρουργείο λιποαναρρόφησης δεν είναι μονόδρομος! Το POTERE 4D αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική, για όλους εκείνους που δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία χειρουργείου, αλλά επιζητούν εφάμιλλα αποτελέσματα. 

Μάθε περισσότερα για την μέθοδο POTERE 4D εδώ

Medi Cosmetic
Σύνταγμα / Κηφισιά / Γλυφάδα / Θεσσαλονίκη www.medicosmetic.gr

Διάρκεια του Διαγωνισμού

O Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου  2018 και ώρα 12:00 π.μ. έως και την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:59μμ.

Ο τυχερός ή τυχερή θα αναδειχθεί με κλήρωση από το random.org (από τον πίνακα που ακολουθεί) και θα ανακοινωθεί κατόπιν επιβεβαίωσης αποδοχής του δώρου μέσω email και μέσα στο χρονικό όριο που έχει ορισθεί από αυτό, όπως ορίζεται παρακάτω από τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Όροι και προϋποθέσεις.

– Η υπηρεσία θα γίνει μόνο στα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic και κατόπιν ραντεβού.

– Ο τυχερός ή η τυχερή μπορεί να εξαργυρώσει το δώρο του έως 30/11/18. Αν το χρονικό όριο αυτό εξαντληθεί το δώρο παύει να ισχύει.

– Ο τυχερός ή η τυχερή πρέπει να είναι άνω των 18ετών.

– Ο τυχερός ή η τυχερή που θα κληρωθεί, θα πρέπει να στείλει με email τα στοιχεία του/της μέχρι τις 10/10/2018. Αν τα στοιχεία δεν έχουν σταλεί έως την προαναφερθείσα ημερομηνία τότε το δώρο θα πάει στον επόμενο τυχερό/ή, ο οποίος/α πρέπει να κάνει αποδοχή του δώρου μέσα στα πλαίσια της ημερομηνίας που ορίζει το email που θα του αποσταλεί.

Οδηγίες συμμετοχής στον διαγωνισμό

Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν τον παρακάτω πίνακα για να μπουν στην κλήρωση του διαγωνισμού.
Καλή Επιτυχία!

 

a Rafflecopter giveaway