Τι χρειάζεσαι περισσότερο την Παρασκευή το βράδυ; Μια απίθανη θεατρική παράσταση και καλή παρέα για να την μοιραστείς! Γι’ αυτό το {Vesper} δίνει δώρο σε ένα τυχερό, μια πρόσκληση δύο ατόμων για την παράσταση “Οι περιπέτειες μια Λογίας Ρέγγας”, με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Βίβιαν Κοντομάρη, για την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 9:30μμ, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη (Πειραιώς 206 – Ταύρος)

Διάρκεια του Διαγωνισμού

O Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου  2019 και ώρα 12:00 π.μ. έως και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου  2019 και ώρα 11:59μμ.

Ο τυχερός ή η τυχερή θα αναδειχθεί με κλήρωση από το random.org (από τον πίνακα που ακολουθεί) και θα ανακοινωθεί κατόπιν επιβεβαίωσης αποδοχής του δώρου μέσω email και μέσα στο χρονικό όριο που έχει ορισθεί από αυτό.

Όροι και προϋποθέσεις.

– Ο τυχερός ή η τυχερή πρέπει να είναι άνω των 18ετών.

– Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας.

– Ο τυχερός ή η τυχερή που θα κληρωθεί, θα πρέπει να στείλει με απαντητικό email τα στοιχεία του/της μέχρι τις 17/01/2019, στο email που θα του αποσταλεί από το περιοδικό. Αν τα στοιχεία δεν έχουν σταλεί έως την προαναφερθείσα ημερομηνία τότε το δώρο θα πάει στον επόμενο τυχερό/ή, ο οποίος/α πρέπει να κάνει αποδοχή του δώρου μέσα στα πλαίσια της ημερομηνίας που ορίζει το νέο email.

– Η πρόσκληση ισχύει μόνο για την παράσταση της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 09:30μμ και δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία και ώρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα για να μπείτε στην λίστα του διαγωνισμού
Μέσω του παρακάτω πίνακα γίνεται η κλήρωση και αναδεικνύεται ο νικητής.

a Rafflecopter giveaway