Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και το {vesper} fashion & art magazine, δεν είναι δυνατόν να το αφήσει να περάσει έτσι αυτό. Διάλεξε για εσάς ένα υπέροχο μενταγιόν Καρδιά από τον γνωστό σχεδιαστή Nicolaos Papazisis και το κάνει δώρο σε έναν τυχερό ή μια τυχερή.

Η νέα συλλογή NICOLAOS #heart_beat_collection είναι αφιερωμένη στον έρωτα και αποτελείται από καταπληκτικά κομμάτια με κύριο χαρακτηριστικό τους τις καρδιές σε μενταγιόν και δαχτυλίδια… Το {vesper} επέλεξε το πιο χαρακτηριστικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια κατακόκκινη καρδιά που συνοδεύεται από το φτερό αγγέλου, σήμα κατατεθέν του σχεδιαστή!

Διάρκεια του Διαγωνισμού

O Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 π.μ. έως και την Κυριακή 07 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11:59μμ.

Ο τυχερός ή η τυχερή θα αναδειχθεί με κλήρωση από το random.org (από τον πίνακα που ακολουθεί) και θα ανακοινωθεί κατόπιν επιβεβαίωσης αποδοχής του δώρου μέσω email και μέσα στο χρονικό όριο που έχει ορισθεί από αυτό.

 

Όροι και προϋποθέσεις.

– Ο τυχερός ή η τυχερή πρέπει να είναι άνω των 18ετών.

– Ο τυχερός ή η τυχερή που θα κληρωθεί, θα πρέπει να στείλει με απαντητικό email τα στοιχεία του/της μέχρι τις 10/02/2016, στο email που θα του αποσταλεί από το περιοδικό. Αν τα στοιχεία δεν έχουν σταλεί έως την προαναφερθείσα ημερομηνία τότε το δώρο θα πάει στον επόμενο τυχερό/ή, ο οποίος/α πρέπει να κάνει αποδοχή του δώρου μέσα στα πλαίσια της ημερομηνίας που ορίζει το νέο email.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα για να μπείτε στην λίστα του διαγωνισμού
Μέσω του παρακάτω πίνακα γίνεται η κλήρωση και αναδεικνύεται ο νικητής.

a Rafflecopter giveaway