Με καταπληκτικές συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας μας έχει συνηθίσει το αγαπημένο brand Η&Μ τα τελευταία χρόνια και μόλις αποκάλυψε τη νέα της συνεργασία με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής η H&M μέσω μιας κλήσης στο instagram live της Gigi Hadid με τον φίλο της Jeremy Scott, αποκάλυψε την συνεργασία με τον οίκο Moschino. Ο Jeremy Scott έχει δώσει στην εμβληματική ιταλική μάρκα μια νέα ποπ ενέργεια από το 2013, όταν και ανέλαβε ως Δημιουργικός Διευθυντής. Η συλλογή MOSCHINO [tv] H&M θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα H&M σε όλο τον κόσμο και online από τις 8 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου πάρτι του οίκου MOSCHINO στο φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια, προβλήθηκε ζωντανά σε ψηφιακές οθόνες, η κλήση της Gigi Hadid στον Jeremy Scott, καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα της Η&Μ, εκπλήσσοντας τους παρευρισκόμενους με τα μεγάλα νέα. Ο Jeremy και η Gigi φορούσαν τις πρώτες δημιουργίες της MOSCHINO [tv] H&M, μιας συλλογής γεμάτη ζωντάνια, χαρά και το χιούμορ που έκανε την εταιρεία μία από τις πιο αγαπητές στον χώρο της μόδας σήμερα. Ο Jeremy Scott σχεδίασε για την H&M μια νέα συλλογή για άνδρες και γυναίκες, καθώς και μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ και κάποιες έξτρα εκπλήξεις.

H Η&Μ αποκαλύπτει τη νέα συνεργασία της με τον οίκο Moschino

Μια ριζικά καινοτόμος τηλεοπτική ιδέα αποτελεί η καμπάνια της συλλογής MOSCHINO [tv] H&M, συνδυάζοντας τα social media και τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης προκειμένου να δημιουργήσει μια πολυ-πλατφόρμα: μια νέα και συναρπαστική τηλεοπτική εμπειρία για τον ψηφιακό κόσμο.

Ο Jeremy Scott, Δημιουργικός Διευθυντής του οίκου MOSCHINO, δήλωσε:

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για τη MOSCHINO [tv] H&M. Όλη μου τη ζωή, η δουλειά μου ήταν να συνδέομαι με τους ανθρώπους μέσα από τη μόδα, και με αυτή τη συνεργασία θα είμαι σε θέση να φθάσω σε περισσότερους από ποτέ μέχρι σήμερα”

Η Ann-Sofie Johansson, Καλλιτεχνική Σύμβουλος της H&M, είπε:

“Η MOSCHINO [tv] H&M είναι η ιδανική συνεργασία που χρειάζεται ο κόσμος της μόδας αυτή τη στιγμή. Συνδυάζει την ποπ κουλτούρα, την αστική μόδα, τα λογότυπα και την αίγλη. Ο Jeremy Scott είναι απίστευτος – ξέρει πώς να διασκεδάζει με τη μόδα και να επικοινωνεί με τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο”