Προ των πυλών η πρώτη έκθεση γάμου της χρονιάς, Bridal Expo, και η μοναδική στην Ελλάδα Bridal Fashion Week!

Πυρετώδεις οι ρυθμοί της προετοιμασίας για τη πρώτη έκθεση γάμου που θα γίνει για τα μελλόνυμφα ζευγάρια του 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο στις 4-5-6 Δεκεμβρίου. Θα υποδεχθεί μετά από σχεδόν 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, τους καλύτερους γάμους της επόμενης χρονιάς, και όλοι την περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η 9η Bridal Expo και η Bridal Fashion Week στην τελική ευθεία

Σε μία χρονιά που αναμένεται έκρηξη των γαμήλιων τελετών, οι πλέον επιλεγμένες επιχειρήσεις, θα παρουσιάσουν στις χιλιάδες νύφες, γαμπρούς  και νέους γονείς που θα επισκεφτούν το Ζάππειο εκείνες τις ημέρες, τις ιδέες και τις υπηρεσίες τους για την οργάνωση ενός τέλειου γάμου και φυσικά μιας πολύ όμορφης βάπτισης.

Μέσα σε αυτό το εορταστικό τριήμερο, το Ζάππειο θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς και το σημείο συνάντησης των κορυφαίων brands, των σχεδιαστών, των influencers,  των περιοδικών, των wedding portals και όλων των επαγγελματιών του γάμου.

BRIDAL FASHION WEEK ATHENS 2020

Τώρα που ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές, η διοργάνωση  βαδίζει στην οργάνωση των λεπτομερειών, ώστε να λειτουργήσει η εκδήλωση covid free, σύμφωνα με τους όρους ασφαλείας. Όλοι δηλαδή οι επισκέπτες θα πρέπει να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης. Θα μπορούν να έχουν προαγοράσει εισιτήριο από το www.viva.gr, η εάν έχουν έντυπη πρόσκληση από τους συμμετέχοντες, (προσκλήσεις δίνονται φέτος μόνο από τους εκθέτες), να την έχουν επικυρώσει στο www.bridalexpo.gr

Στη λαμπερή αυτή διοργάνωση εκτός των άλλων, προβάλλονται με ξεχωριστό  τρόπο όμορφοι και ρομαντικοί προορισμοί, προτείνοντας την οργάνωση γάμων σε μαγευτικά νησιά. Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού αγκαλιάζει με την αιγίδα του τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Bridal Fashion Week

Η μοναδική στην Ελλάδα Bridal Fashion Week, συλλειτουργεί όπως πάντοτε με την Bridal Expo στο Ζάππειο 4-5 & 6 Δεκεμβρίου. Θα είναι μία πολυδιάστατη εκδήλωση, που σκοπό έχει να γιορτάσει μαζί με τα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν την επανεκκίνηση της γαμήλιας αγοράς.

Κατά τη διάρκειά της, θα παρουσιαστούν οι τάσεις της μόδας (wedding trends) από Έλληνες σχεδιαστές που θα υπογράψουν τα νυφικά, τα παπούτσια  και τα αξεσουάρ. Τα shows τους σίγουρα θα εντυπωσιάσουν για την αισθητική και τη προσεγμένη παρουσία τους σε κάθε  λεπτομέρεια, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα fashion shows του εξωτερικού.

Η 9η Bridal Expo και η Bridal Fashion Week στην τελική ευθεία

Νέες παρουσίες και σχεδιαστές θα περπατήσουν στη πασαρέλα του Ζαππείου και υπογραφές όπως  ΤΕΟΚΑΤΗ, ANNA TAVOULARIDI, MISS ETON 39, KONSTANTINA VIKATOU, ALEXANDRA KAPSALA, VATRIMA HAUTE COUTURE θα μαγέψουν τις νύφες.

Μαζί τους όμως και δυνατά ονόματα σχεδιαστών όπως ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής DEMETRIOS, που θα δείξει για πρώτη φορά μετά το 2015 ολοκληρωμένη συλλογή του στην Ελλάδα, και μία special performance από τον fashion designer VASSILIS ZOULIAS.

Την Δευτέρα 6.12 η έκπληξη του προγράμματος. Ο γνωστός make up artist Freddy Kalombratsos με τη γνωστή του αμεσότητα, θα παρουσιάσει στις μέλλουσες νύφες , step by step πως θα πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ τους.

Bridal Fashion Week 2020 - Ποια είναι η μεγάλη έκπληξη που θα κλείσει το πιο “λευκό” event της χρονιάς?

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Bridal Fashion Week, έχει αναλάβει και πάλι ο γνωστός fashion expert Μιχάλης Πάντος.

Οι δημοσιογράφοι, οι influencers, και οι fashion bloggers θα είναι εκεί για να μεταδώσουν τον παλμό όσων θα διαδραματιστούν στην αίθουσα των catwalks.

Στο ομορφότερο κτίριο της Αθήνας, στη καρδιά της πόλης, η Bridal Fashion Week θα υποδεχτεί ένα κοινό υψηλής αισθητικής , καθώς και τους εκπροσώπους του Τύπου και των media, για να συμβάλλει πρώτη από όλους, στη διαμόρφωση της πιο μοντέρνας νύφης της επόμενης χρονιάς του 2022!

Μεγάλο πρόγραμμα προβολής θα υποστηρίξει τη διοργάνωση και μαζί με την υποστήριξη από τους  χορηγούς επικοινωνίας η 9η Bridal Expo & Bridal Fashion Week Athens θα είναι το επίκεντρο του χειμώνα!

Η 9η Bridal Expo και η Bridal Fashion Week στην τελική ευθεία

Όλοι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι, λόγω των νέων μέτρων για την ασφαλή λειτουργία των εκθέσεων παρακαλούνται να συμπληρώσουν την διαπίστευση που υπάρχει στο μενού του www.bridalexpo.gr . Μετά την προεγγραφή των στοιχείων τους θα παραλάβουν το press pass στο e-mail τους το οποίο θα επιδείξουν στην είσοδο.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τοποθεσία: Ζάππειο Μέγαρο

Ημερομηνίες: 4-5-6 Δεκεμβρίου 2021

Ώρες: 11:00 – 21:30

Είσοδος: 6€/άτομο

Website: www.bridalexpo.gr

Facebook: @BridalExpoGamosBaptise, @bridalfashionweekathens

Instagram: @bridal_expo_bfwa