Μετά το trend της στέκας, την οποία τιμήσαμε δεόντως τον χειμώνα, ένα νέο must-have αξεσουάρ, που μπορεί να ξεπήδησε κυριολεκτικά μέσα από την καραντίνα, αλλά όπως όλα να δείχνουν ήρθε… για να μείνει!

Λίγο οι πολλές ώρες στο σπίτι, λίγο η έλλειψη κομμωτηρίου και ένα λίγο-πολύ ξεχασμένο αξεσουάρ για τα μαλλιά μας ήρθε και πάλι στην επιφάνεια.

Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και ο οίκος Gucci χρησιμοποιήσε την μπαντάνα όχι μόνο στις εικόνες από τις πρόσφατες καμπάνιες του αλλά ακόμα και σε illustrations για τα πολύ ενδιαφέροντα podcasts που δημιούργησε κατά την διάρκεια της καραντίνας.

View this post on Instagram

happy hour

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

https://www.instagram.com/p/CA29ni9pK81/

Οι εικαστικές ακόμα και αστείες προσεγγίσεις του styling με μπαντάνα έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει το instagram.

Ουσιαστικά πρόκειται αυτή τη στιγμή για έναν απ΄τους πιο cool τρόπους για να φορέσουμε ένα μαντήλι.

https://www.instagram.com/p/B_kWFeLniYe/

Το συγκεριμένο trend που επανεμφανίζεται ανά κάποιες δεκαετίες επιστρέφει μετά από περίπου 20 χρόνια με μεγάλους οίκος όπως Dior και Gucci να μας δείχνουν ορισμένες πολύ δυνατές εκδοχές του.

Ιδανική φυσικά για τις παραλίες αλλά και τις καλοκαιρινές βόλτες των διακοπών, ιδιαίτερα στα νησιά, η μπαντάνα θα μας συντροφεύσει σίγουρα όλο το καλοκαίρι του 2020.

https://www.instagram.com/p/B9hmzjlHMB5/

https://www.instagram.com/p/B4sfknapnkC/

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - She's a Classic

•••
Αν νομίζετε ότι το κλασικό σημαίνει βαρετό τότε είμαι εδώ για να το διαψεύσω. Το κλασικό είναι σικ, κομψό και μπορεί να είναι ακόμη και σέξι...

Vesper Stylish - Weekend Getaway

•••
Επειδή έχει περάσει ήδη ένας μήνας από τις καλοκαιρινές διακοπές και καλό είναι να κάνουμε μια παύση από τους γρήγορους ρυθμούς τις πόλης, τ...