Φέτος τον χειμώνα, οι οικιακές συσκευές της LG Electronics (LG), βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, στην εκπομπή μαγειρικής του ΣΚΑΪ, «Ώρα για Φαγητό».

Στην εκπομπή, που προβάλλεται καθημερινά στις 11:30, η αγαπημένη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αποκαλύπτει μαγειρικά μυστικά και λαχταριστές συνταγές για τους λάτρεις του φαγητού. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την εκπομπή, η LG εξόπλισε το studio της δημοφιλούς σεφ με προηγμένες οικιακές συσκευές και συγκεκριμένα με το πλυντήριο πιάτων με τεχνολογία Quadwash Steam και το ψυγείο-ντουλάπα οριζόντιας διάταξης (Multidoor).

Η LG στην εκπομπή «Ώρα για Φαγητό» με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η αγαπημένη σεφ, κατά την προετοιμασία κάθε νόστιμης συνταγής, χρησιμοποιεί υλικά που βρίσκονται στο πρωτοποριακό ψυγείο-ντουλάπα οριζόντιας διάταξης (Multi Door) Total No Frost. Χάρη στο InstaView Door-in-Door της LG, η σεφ αρκεί να χτυπήσει δύο φορές επάνω στην κομψή γυάλινη οθόνη και να δει το περιεχόμενο, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει την πόρτα, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια. Επιπλέον, τοποθετώντας διαφορετικά φαγητά μέσα στο ψυγείο, ελαχιστοποιούνται οι οσμές, χάρη στο μοναδικό πολυεπίπεδο Φίλτρο 2 Βημάτων, Pure n Fresh που φιλτράρει τον αέρα. Τέλος, ο Γραμμικός Συμπιεστής Ιnverter της LG, που βρίσκεται στην καρδιά των ψυγείων, φροντίζει την αθόρυβη και ανθεκτική λειτουργία, ενώ διαθέτει 10ετή Εγγύηση.

Η LG στην εκπομπή «Ώρα για Φαγητό» με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Όσον αφορά στην ακαταστασία που δημιουργείται από την μαγειρική, αναλαμβάνει το πλυντήριο πιάτων με τεχνολογία Quadwash της LG, εξασφαλίζοντας πραγματικά καθαρά πιάτα! Μέγιστος καθαρισμός με ένα μόνο πέρασμα, χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης. Παράλληλα, ο ατμός TrueSteam κάνει τα πιάτα ακόμα πιο αστραφτερά και βοηθάει στη μείωση των κηλίδων από το νερό. Για εξαιρετική ευκολία και εργονομία, οι εύκολα ρυθμιζόμενες σχάρες μπορούν να προσαρμοστούν σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Επιπλέον, ο κινητήρας Inverter Direct Drive, διασφαλίζει την απόδοση και αξιοπιστία, ενώ τα κάνει να ξεχωρίζουν ως ένα από τα πιο αθόρυβα πλυντήρια πιάτων στην κατηγορία τους.

Η LG στην εκπομπή «Ώρα για Φαγητό» με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

 
 

LATEST IN FASHION


 

LATEST IN BEAUTY


 

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - To Trench Coat

•••
Μύρισε Άνοιξη και ο καιρός θα κάνει τα καμώματά του. Μια ζέστη, μια κρύο, μια βροχή! Ξεκινάς το πρωί για την δουλειά και δεν ξέρεις τι θα συ...