Ο σχεδιαστής Konstantin Kofta είναι γνωστός πλέον για τα πρωτότυπα σχέδια του. Οι δημιουργίες του δεν αποτελούν μόνο ένα χρηστικό αντικείμενο αλλά πραγματικά έργα τέχνης που μπορείς να έχεις μαζί σου καθημερινά. Οι προηγούμενες συλλογές του αποδεικνύουν ότι η έμπνευσή του δεν έχει όρια και περιορισμούς γι’αυτό και πάντα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε κάθε φορά τις νέες του συλλογές.

Η νέα συλλογή MUNDANE Φθινόπωρο Χειμώνα '20 από τον Konstantin Kofta

Με συλλογές των οποίων το εύρος έμπνευσής τους ξεκινάει από αντικείμενα, το ανθρώπινο σώμα, μέχρι το ζωικό βασίλειο, ο Kofta υπογράφει μοναδικές δημιουργίες που ξεχωρίζουν. Έφτασε λοιπόν και η νέα του συλλογή MUNDANE για το φθινόπωρο χειμώνα ’20-’21, με μια ρετρό αλλά συγχρόνως πρόσχαρη διάθεση. Αντικείμενα όπως κασετόφωνο, αρμόνιο, τηλέφωνο ακόμα και χρηστικά αντικείμενα της κουζίνας, μετατρέπονται μέσα από έντονα χρώματα και άψογη σχεδίαση, σε statement κομμάτια.

Η νέα συλλογή MUNDANE Φθινόπωρο Χειμώνα '20 από τον Konstantin Kofta

Όπως λέει ο ίδιος, πηγή έμπνευσής του είναι η σχέση των ανθρώπων με τα αντικείμενα. Αντικείμενα που δημιούργησε ο ίδιος τα οποία όμως έχουν την ικανότητα να επηρεάσουν την συνείδησή, την διάθεση ακόμα και την συμπεριφορά του. “Ο διαφωτισμός της ύπαρξης έρχεται μέσω της συνειδητοποίησης του σκοπού κάποιου.”

Η νέα συλλογή MUNDANE Φθινόπωρο Χειμώνα '20 από τον Konstantin Kofta

Πατήστε Κλικ στην παρακάτω εικόνα για να ξεκινήσει το Flipbook και να δείτε περισσότερα από τη νέα συλλογή του σχεδιαστή Kofta.

(Κάντε διπλό κλικ στο Flipbook για να κάνετε zoom in & out | Πατήστε esc για να βγείτε από το Flipbook)

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - Weekend Getaway

•••
Επειδή έχει περάσει ήδη ένας μήνας από τις καλοκαιρινές διακοπές και καλό είναι να κάνουμε μια παύση από τους γρήγορους ρυθμούς τις πόλης, τ...

VesperStylish - Riviera Leisure

•••
To καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε, αλλά έχω την τύχη να μένω κοντά στη θάλασσα και οι ηλιόλουστες μέρες καλά κρατούν! Το ίδιο και η Riviera Le...