Η Σίσσυ Φειδά, η αγαπημένη interior designer και ιδρύτρια του γραφείου Sissy Feida Interiors δεν σταματά να αναλαμβάνει νέα project και να τα ολοκληρώνει με απόλυτη επιτυχία. Το γραφείο Sissy Feida Interiors μεταξύ πολλών έργων που έχει αναλάβει στο εξωτερικό, έχει ολοκληρώσει και τον σχεδιασμό πολυτελούς διαμερίσματος στο ιστορικό κτίριο Abbey Lodge, που βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου.

Η Σίσσυ Φειδά ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό πολυτελούς διαμερίσματος στο ιστορικό κτίριο Abbey Lodge του Λονδίνου

Στόχος του σχεδιασμού ήταν να δημιουργηθούν χώροι που αποπνέουν ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα άνεση και πολυτέλεια, αναδεικνύοντας το ύφος της Λονδρέζικης αρχιτεκτονικής κι εκφράζοντας παράλληλα την ιδιοσυγκρασία και κουλτούρα του ιδιοκτήτη, επιχειρηματία από την Μέση Ανατολή. Η επιλογή ζεστών αποχρώσεων και απαλών μοτίβων σε ταπετσαρίες και υφάσματα, σε αντίθεση με τολμηρά κι επιβλητικά στοιχεία με έντονες χρωματικές πινελιές εξισορροπούν την όλη ατμόσφαιρα με ένα αριστοτεχνικό στυλ.

Η Σίσσυ Φειδά ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό πολυτελούς διαμερίσματος στο ιστορικό κτίριο Abbey Lodge του Λονδίνου

Ακολουθήστε την Σίσσυ Φειδά στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram www.instagram.com/sissyfeida και επισκεφτείτε το site www.sissyfeida.com για tips διακόσμησης και χρήσιμες συμβουλές.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

FEATURED ARTICLES