Στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή στην Κηφισιά, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της νέας ατομικής έκθεσης της ζωγράφου Ιωάννας Ευθυμίου με τίτλο “Οι θησαυροί μου”.

Τα έργα της καλλιτέχνιδας είχε την ευκαιρία να θαυμάσει πλήθος κόσμου που προσήλθε στα εγκαίνια, τα οποία αντικατοπτρίζουν τη σύγχρονη Ελλάδα και έχουν ως θέμα τους ” κλεμμένους ” αρχαιοελληνικούς θησαυρούς που βρίσκονται σε ξένα χέρια και ζητούν άμεσα τον επαναπατρισμό τους. Η διεκδίκηση των Ελληνικών γλυπτών ως μήνυμα στα έργα της Ιωάννας Ευθυμίου φαίνεται ξεκάθαρα.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων. Ο Πρόεδρός της κος Ιωάννης Μαρωνίτης τίμησε τη ζωγράφο βραβεύοντας τη με έπαινο για την προσφορά της στην Τέχνη & τον Πολιτισμό στην εκθεσή της με τίτλο ” Οι θησαυροί μου ” ενώ το παρών στην έκθεση έδωσε και ο Γ.Γ. της Παγκόσμιας Επιτροπής για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα, κος Γιώργος Βάρδας .

Η ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου είναι μία διεθνώς καταξιωμένη καλλιτέχνης που τα έργα της ανήκουν σε δημόσιες & ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο. Το 2017 κέρδισε το Διεθνή τίτλο της ” Royal Artist “.

Αυτή είναι η 35η ατομική της έκθεση και θα κρατήσει ως τις 15 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζη (Κασσαβέτη 18 , Κηφισιά ).

Ανοιχτά κάθε μέρα εκτός Κυριακής & Δευτέρας , ώρες 10.00 ως 5.00 μμ .Εγκαίνια της έκθεσης της Ιωάννας Ευθυμίου " Οι θησαυροί μου "

Γιώργος Βάρδας , Ιωάννης Μαρωνίτης, Ιωάννα Ευθυμίου , Μαρία Κούτσικου

Εγκαίνια της έκθεσης της Ιωάννας Ευθυμίου " Οι θησαυροί μου "

Θάλεια Νιτσόλα , Φωτεινή Ελευθερίου

Εγκαίνια της έκθεσης της Ιωάννας Ευθυμίου " Οι θησαυροί μου "

Ιωάννα Γκελεστάθη, Ιωάννα Ευθυμίου

Εγκαίνια της έκθεσης της Ιωάννας Ευθυμίου " Οι θησαυροί μου "

Κωνσταντίνα Παπαιωάννου , Βάσω Σαρρή

Εγκαίνια της έκθεσης της Ιωάννας Ευθυμίου " Οι θησαυροί μου "

Νικόλ Κέσσαρη , Ιωάννης Μαρωνίτης