Κατά την διάρκεια της καραντίνας ένα είναι σίγουρο, πολλές σχέσεις δοκιμάστηκαν. Ξαφνικά πολλά ζευγάρια βρέθηκαν να περνούν μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Έτσι είναι λογικό να βγουν στην επιφάνεια διαφορές που μπορεί να κρύβονται από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Στην περίπτωση της Τζούλια Νόβα, ο εγκλισμός της καραντίνας έφερε το τέλος της 12χρονης σχέσης της.

Η Τζούλια Νόβα βρισκόταν σε προετοιμασίες για τον γάμο της με τον σύντροφό της …. αλλά όλα σταμάτησαν λόγο καραντίνας και ο γάμος αναβλήθηκε για αργότερα. Όμως η τύχη τα έφερε αλλιώς και τελικά τα σημαντικά προβλήματα που προέκυψαν στην σχέση του ζευγαριού έφερε τον χωρισμό. Σύμφωνα με δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου στο Happy Day του Alpha η καραντίνα επηρέασε την Τζούλια η οποία άλλαξε χαρακτήρα. Φαίνεται ότι η Τζούλια απόκτησε ενδιαφέρον μέχρι και για extreme sports πράγμα που έβρισκε αντίθετο τον σύντροφό της. Η ίδια έκανε παρά πέντε, ενώ ο Γιάννης είχε εκφράσει τις ανησυχίες και την αντίθεσή του. Από το ρεπορτάζ μαθαίνουμε ότι η ίδια πήγε στην τοποθεσία με τον σύζυγό της χωρίς να του πει ότι θα κάνει τελικά παρά πέντε με αποτέλεσμα ο Γιάννης,  ο οποίος είχε μείνει στο αυτοκίνητο, να την δει στον αέρα καθώς κατέβαινε από το ύψωμα.

Η καραντίνα βάζει τέλος στην 12χρονη σχέση της Τζούλια Νόβα

source : Julia Nova instagram

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μάρκου δήλωσε στο Happy Day «Ναι είναι αλήθεια αυτό που διαβάσατε στο διαδίκτυο. Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορονοϊού, έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμη μια φορά δε θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου, που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα exteme.

Επειδή λοιπόν εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω επειδή δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της»

Μπορεί κάτι τέτοιο να μην φαίνεται σημαντικό όμως προφανώς ήταν μέρος μιας γενικότερης συμπεριφοράς που κλιμακώθηκε και τελικά έφερε το σχίσμα στην σχέση τους.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - To Trench Coat

•••
Μύρισε Άνοιξη και ο καιρός θα κάνει τα καμώματά του. Μια ζέστη, μια κρύο, μια βροχή! Ξεκινάς το πρωί για την δουλειά και δεν ξέρεις τι θα συ...