Κεφάλαιο: καρό παντελόνι.

Οι περισσότερες από εμάς συνηθίζουμε να φοράμε το συγκεκριμένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, το οποίο έχει τις ρίζες του στα 60s και τα 70s, κυρίως τον χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/B53LGM2nhzH/

Ωστόσο φέτος το καλοκαίρι τα δεδομένα ανατρέπονται και το καρό παντελόνι κάνει την εμφάνιση του τους πιο θερμούς μήνες στην υφασμάτινη εκδοχή του.

Μαζί με τα φλοράλ, ριγέ και τα παντελόνια με διάφορα patterns ήρθε και το καρό παντελόνι για να προσθέσει στυλιστική άποψη στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/B1gfxgBHI8_/

https://www.instagram.com/p/B_Ft4HbhDqJ/

Ιδιαίτερα όμως τα καρό παντελόνια, πέρα από το ενδιαφέρον που μπορούν να προσδώσουν στις εμφανίσεις μας, ενέχουν και μια “κλασική χροιά”.

Έτσι μας βοηθούν να παραμείνουμε κομψές αλλά όχι συμβατικές στις στυλιστικές μας επιλογές.

https://www.instagram.com/p/B9WY-3Mnmml/

Στην ουσία ένα καρό παντελόνι μπορεί να σας εξυπηρετήσει τόσο για τα preppy looks που συνηθίζουμε να φοράμε στις πόλεις πχ συνδυασμένο με ένα μονόχρωμο πουκάμισο, όσο και για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, ιδιαίτερα στα νησιά, συνδυασμένο με crop tops η κάποιο μπουστάκι, ακόμα και με ένα ολόσωμο μαγιό.

Σε κάθε περίπτωση ένα λευκό T-shirt και μία μονόχρωμη ζακετούλα για την καλοκαιρινή ψυχρούλα αποτελούν ένα τέλειο  συνδυασμό για το υφασμάτινό σας καρό παντελόνι.

Διαμορφώστε τα δικά σας stylish και άνετα σύνολα και εμείς σας ευχόμαστε να χαμογελάτε ασταμάτητα!