Η λογιστική εταιρεία KRS Group,σε συνεργασία με τον όμιλο Istopolis Group αναλαμβάνουν τον φάκελο και την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (eshop) στις προδιαγραφές του προγράμματος ΕΣΠΑ «elianiko», με επιδότηση 100% έως το ποσό των 5.000 € και την παράδοσή του από τις 4 εργάσιμες ημέρες και μετά.

Η ολοκληρωμένη παράδοση περιλαμβάνει:

  1. Έλεγχο και υποβολή του φακέλου συμμετοχής στο πρόγραμμα εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις ένταξης.
  2. Σχεδιασμό και κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος.
  3. Εκπαίδευση 1 ατόμου της επιλογής σας στην οργάνωση και διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος.
  4. Ανάπτυξη και παράδοση πλήρους εγχειριδίου χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

H KRS Group ιδρύθηκε το 2011 και δραστηριοποιείται στην παροχή φοροτεχνικών, λογιστικών, ελεγκτικών & συμβουλευτικών υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο. Δείτε περισσότερα στο www.krs.gr .

Η Istopolis Groupείναι εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων και 360ο marketing agency, με συνεχόμενη και επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά από το 1999. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο και Βερολίνο. Δείτε περισσότερα στο www.istopolis.gr .

Για περισσότερες πληροφορίες για την κατασκευή eshop από την KRS Group και την Istopolis Group ακολουθήστε το παρακάτω link:

https://www.istopolis.gr/espa

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - To Trench Coat

•••
Μύρισε Άνοιξη και ο καιρός θα κάνει τα καμώματά του. Μια ζέστη, μια κρύο, μια βροχή! Ξεκινάς το πρωί για την δουλειά και δεν ξέρεις τι θα συ...

FEATURED ARTICLES

Μαγειρική με... Lego

•••
Έχουμε δει κατά καιρούς να δημιουργούνται “μικρά θαύματα” με τα “μαγικά” τουβλάκια Lego, Από φιγούρες από αγαπημένους ήρωες κανονικού μεγέθο...