Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “ενώπιος ενωπίω” βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και μίλησε για το πως βρέθηκε από την ιατρική που ήθελε να ακολουθήσει να γίνει διάσημος τραγουδιστής. Από ηλικία μόλις 5 χρονών ο Αργυρός εκδήλωσε την αγάπη του για την μουσική παίζοντας με το πιάνο που βρισκόταν στο σπίτι του. Με επιρροές από την γιαγιά του που λάτρευε το τραγούδι, πάντα έβρισκε χρόνο μετά τα μαθήματά του να περάσει χρόνο με την μπάντα του, τους “Blues Brothers”.

Κωνσταντίνος Αργυρός - από την ιατρική στο τραγούδι και οι σκέψεις του για οικογένεια

Μετά το σχολείο μπήκε στη νοσηλευτική με σκοπό να δώσει κατατακτήριες στην ιατρική, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια! Μια φίλη του, με την οποία έκανε πρόβες για να τη βοηθήσει να πάρει μέρος στο Fame Story, φαίνεται ότι δήλωσε συμμετοχή και για τον ίδιο χωρίς να το γνωρίζει. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, με τη στήριξη πάντα της οικογένειάς του.

Ο ίδιος λέει ότι δεν πίστευε ποτέ ότι έχει εξωπραγματική φωνή αλλά με σκληρή δουλειά και καλούς συνεργάτες κατάφερε να κάνει την καριέρα που έχει σήμερα. Η αφοσίωση όμως που είχε στην επαγγελματική του ζωή φαίνεται ότι στάθηκε κάποιες φορές εμπόδιο στην προσωπική του ζωή. Όμως φαίνεται πως η πανδημία τον έκανε να αναθεωρήσει την στάση του και να δει πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.

Κωνσταντίνος Αργυρός - από την ιατρική στο τραγούδι και οι σκέψεις του για οικογένεια

Η οικογένεια είναι στα μελλοντικά σχέδια του Αργυρού, αλλά όχι στα άμεσα, ενώ εξομολογήθηκε πως θέλει στο πλάι του μια γυναίκα που θα ξεπερνάει τα προβλήματα μαζί του και θα έχει κατανόηση για την δουλειά του που είναι η δεύτερή του σχέση. Τον ενδιαφέρει να έχει χιούμορ και εσωτερική ομορφιά.

Ο Αργυρός μίλησε ακόμα με τα καλύτερα λόγια για την οικογένειά του και πόσο περήφανος είναι για τα αδέλφια του και όσα έχουν καταφέρει στη ζωή τους, ενώ επισήμανε πόσο σημαντικοί είναι κάποιοι φίλοι του και πόσο μετράει η γνώμη τους και οι συμβουλές τους.

 

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - She's a Classic

•••
Αν νομίζετε ότι το κλασικό σημαίνει βαρετό τότε είμαι εδώ για να το διαψεύσω. Το κλασικό είναι σικ, κομψό και μπορεί να είναι ακόμη και σέξι...

Vesper Stylish - Weekend Getaway

•••
Επειδή έχει περάσει ήδη ένας μήνας από τις καλοκαιρινές διακοπές και καλό είναι να κάνουμε μια παύση από τους γρήγορους ρυθμούς τις πόλης, τ...

FEATURED ARTICLES