Ο συνειρμός των δύο λέξεων “μαύρο μποτάκι” αλλάζει φέτος αφού το νέο trend θέλει τις μπότες μας λευκές, ή έστω κρεμ ή στο χρώμα του πάγου. Την ανατροπή αυτή την έχουμε ήδη αγαπήσει!

Mango

Για την ιστορία οι λευκές μπότες ήταν στη μόδα στα 60s που κυριάρχησαν και έμειναν στο συλλογικό ασυνείδητο κυρίως μέσα από αφίσες με διαφημίσεις και περιοδικά της εποχής συνδυασμένες συχνά με φλοράλ φορέματα. Στην ουσία όμως οι λευκές μπότες επανεμφανίστηκαν και το 2016 από brands όπως Balmain, Narciso Rodriguez, Prada, Cèline, και Vetements κατακλύζοντας τις ανοιξιάτικες πασαρέλες και shows.


Zara

Όπως συμβαίνει και με τις μαύρες μπότες έτσι και οι λευκές συνδυάζονται κυριολεκτικά με τα πάντα αλλά επιπλέον προσθέτουν αυτόματα μια πιο φωτεινή πινελιά που ανανεώνει τα outfits μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τους δίνει φρεσκάδα και τα αναβαθμίζει προσελκύοντας τα βλέμματα.

Selfridges

Συνδυάστε τες με jeans ή παντελόνια γραφείου και ένα απλό φουτεράκι και θα κάνουν την διαφορά χωρίς κόπο. Μπορείτε ακόμα να τις συνδυάσετε με maxi και midi φορέματα για εντυπωσιακές εμφανίσεις.