Στο μοναδικής ομορφιάς και πολυτέλειας ξενοδοχείο «Leto» (Λητώ) στη Μύκονο βρέθηκε η Έλενα Ντάβλα όπου είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα υπέροχο γεύμα, εμπνευσμένο από τον γνωστό Chef του εστιατορίου «Natura» του ξενοδοχείου, Γιώργο Κουμπούρη.

Απόδραση στο Μοναδικό Leto Hotel στη Μύκονο

Γιώργος Καμπούρης, Έλενα Ντάβλα

Το εστιατόριο Natura βρίσκεται μέσα στον κήπο όαση του ξενοδοχείου Λητώ, με Chef το Γιώργο Κουμπούρη και προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών αναβιώνοντας παλιές  ελληνικές συνταγές με σύγχρονες τεχνικές με σεβασμό στην παράδοση αλλά και στη φύση. Σκοπός του εστιατορίου Natura είναι να αναδείξει την αξία του καλύτερου Chef, που δεν είναι άλλος από την ίδια τη φύση, που μας χαρίζει απλόχερα τις συνταγές της και τα προϊόντα για να τις εκτελέσουμε.

Οι επισκέπτες του Ξενοδοχείου Leto έχουν την ευκαιρία να ζήσουν του μία μοναδική εμπειρία διαμονής, λόγω της ιδανικής τοποθεσίας του στο στενό παραλιακό δρόμο του Παλιού Λιμανιού και στο κέντρο της Χώρας. Οι εγκαταστάσεις Α’ κατηγορίας που διαθέτει καθώς και οι υπηρεσίες και οι παροχές υψηλών προδιαγραφών από το 1953 το καθιστούν μια κλασική επιλογή.

Το Ξενοδοχείο το οποίο είναι χτισμένο σύμφωνα με το Νεοκλασικό στυλ διακόσμησης, αποτελείται από 25 καλαίσθητα διακοσμημένα δωμάτια. Όλα διαθέτουν μπαλκόνι με θέα προς το λιμάνι της Μυκόνου και το Αιγαίο Πέλαγος. Η διεύθυνση του ξενοδοχείου και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή όλο το χρόνο.

tagged in dpr, Hotel Leto