Στο φιλανθρωπικό γεύμα που πραγματοποίησε το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Χαρά», με στόχο να συνεχίσει το σημαντικό έργο του, συμμετείχε ως χορηγός τεχνολογίας η LG Electronics Hellas.  Δεκάδες εκπρόσωποι του επιχειρηματικού χώρου αλλά και καταξιωμένοι σχεδιαστές και καλλιτέχνες έδωσαν το δυναμικό παρών στην εκδήλωση.

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», βρίσκεται στην Παλλήνη και είναι μία στέγη φιλοξενίας 57 παιδιών με πολύ σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Χριστίνας Οικονόμου και παρουσίαση των δημιουργιών 20 επιπλέον Ελλήνων σχεδιαστών. Η εντυπωσιακή LG 4Κ OLED 77 ιντσών, την οποία οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά, έκλεψε τα βλέμματα με την εκπληκτική απεικόνιση και τα ζωντανά χρώματά της.

Η LG χορηγός τεχνολογίας του φιλανθρωπικού γεύματος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Χαρά»

 

Η LG 4Κ OLED 77 ιντσών είναι ιδανική για την προβολή πεντακάθαρων εικόνων υψηλής 4Κ ευκρίνειας με ρεαλιστικά, έντονα χρώματα και απρόσκοπτη θέαση από οποιοδήποτε σημείο. Η βραβευμένη, με ‘2016 CES Best of Innovations’, κυρτή LG 4Κ OLED 77 ιντσών αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού. Η επαναστατική τεχνολογία οθόνων OLED 4Κ της LG προσφέρει πραγματικά εξαίρετη ποιότητα εικόνας, με τέλεια απόδοση του μαύρου και εκπληκτική ζωντάνια στα χρώματα. Με ελαφρά κυρτό σχήμα, οι θεατές απολαμβάνουν την προβολή απρόσκοπτα, από οποιαδήποτε γωνία. Η τεχνολογία WRGB εγγυάται την απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και φωτεινά, αλλά και το μαύρο ακόμα πιο σκούρο και έντονο. Οι τηλεοράσεις OLED 4Κ διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία CINEMA 3D για ρεαλιστική τρισδιάστατη δράση και επιπλέον την εύχρηστη βραβευμένη πλατφόρμα Smart+TV WebOS, για μια μοναδική εμπειρία Smart TV.

 

tagged in dpr, LG