Το διάσημο μοντέλο Άννα Πρέλεβιτς και ο ταλαντούχος stand up comedian Διονύσης Ατζαράκης υποδέχθηκαν την Ελληνική επιχειρηματική κοινότητα στην παρουσίαση της νέας επαγγελματικής λύσης της LG στον κλιματισμό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου επαγγελματικού συστήματος κλιματισμού Variable Refrigerant Flow (VRF) MULTI V 5, σε μια εκδήλωση η οποία συγκέντρωσε μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα του Ελληνικού επιχειρείν. Η γνωστή εταιρεία – ηγέτης στον κλάδο της τεχνολογίας υποδέχθηκε τους καλεσμένους της σε μια μοναδική παρουσίαση, η οποία συνοδεύτηκε από διασκεδαστικά happenings και εκπλήξεις.

Η λαμπερή εμφάνιση της Άννας Πρέλεβιτς συγκέντρωσε τα βλέμματα ενώ η ίδια έδειξε να το διασκεδάζει μέσω του interaction που είχε με το κοινό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ο Διονύσης Ατζαράκης, ο ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος με το χαρακτηριστικό του χιούμορ χάρισε άφθονες ευχάριστες στιγμές στους καλεσμένους της εκδήλωσης, συνόδευσε με μεγάλη επιτυχία την παρουσιάστρια. Η μεγάλη έκπληξη της εκδήλωσης ήταν η γνωστή μετεωρολόγος κα Χριστίνα Σούζη η οποία με την έναρξη, ενημέρωσε τους καλεσμένους ότι έρχεται η 5η εποχή από την LG μέσω ενός έκτακτου δελτίου για τον καιρό.

To VRF MULTI V 5 αποτελεί το πιο πρόσφατο μοντέλο της επιτυχημένης προϊοντικής σειράς συστημάτων ψύξης – θέρμανσης MULTI V, θέτοντας νέα όρια στην κατηγορία αφού προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα αναβαθμίζοντας την ενεργειακή απόδοση και μεγιστοποιώντας την άνεση του χρήστη. Το MULTI V 5 διαθέτει τη λειτουργία Dual Sensing Control η οποία παρακολουθεί τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας με σκοπό την αποτελεσματικότερη διαχείριση της ψύξης και της θέρμανσης. Η νέα λύση της εταιρείας είναι εξοπλισμένη με τον απόλυτο LG συμπιεστή Inverter ενώ διαθέτει την ικανότητα υποστήριξης μεγάλου αριθμού εξωτερικών μονάδων αποτελώντας μια ισχυρή λύση για τον έλεγχο του κλίματος.

Ο Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, κος Γ. Μαντάς ανέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για το MULTI V 5, τη νέα ναυαρχίδα στον τομέα λύσεων ψύξης – θέρμανσης της LG. Το Multi V 5, το VRF σύστημα πέμπτης γενιάς της LG, ενσωματώνει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες μας ενεργειακή απόδοση και άνεση σε ασυναγώνιστα επίπεδα».

 

Η Άννα Πρέλεβιτς παρουσιάζει το νέο LG Multi V5

Άννα Πρέλεβιτς, Γιάννης Μαντάς – Business Solutions Director LG Electronics Ελλάς, Κατερίνα Παπαγεωργίου – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων LG Electronics Ελλάς, Ελβίρα Κορωναίου – Υπεύθυνη Marketing Business Solutions LG Electronics Ελλάς και Διονύσης Ατζαράκης

Η Άννα Πρέλεβιτς παρουσιάζει το νέο LG Multi V5

Κατερίνα Παπαγεωργίου – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων LG Electronics Ελλάς, ο κ. Γιάννης Μαντάς – Business Solutions Director LG Electronics Ελλάς και η κα Χριστίνα Σούζη, Μετεωρολόγος

 

 

tagged in dpr, event, LG