Σε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εκδήλωση, η οποία συγκέντρωσε εκατοντάδες επαγγελματίες του Ελληνικού επιχειρείν στον τομέα της ψύξης-θέρμανσης, η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία της πρώτης στον κόσμο αντλίας θερμότητας τύπου Monobloc με φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R32, την LG Therma V R32 Monobloc.

Παρουσίαση της LG Therma V R32 Monobloc

Οι οικοδεσπότες Λάμπρος Φισφής και Ζήσης Ρούμπος, καλωσόρισαν τους καλεσμένους με ένα διασκεδαστικό standup act όπου με τη βοήθεια των καλεσμένων ανέδειξαν τα οφέλη και τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά της LG Therma V R32 Monobloc. Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση των προϊοντικών παρουσιάσεων, οι καλεσμένοι παρακολούθησαν μία μοναδική χορογραφία μπαλέτου με θέμα την αιώνια μάχη μεταξύ του χειμώνα και του καλοκαιριού – μια μάχη που φυσικά κέρδισε το καλοκαίρι και η αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc.

Παρουσίαση της LG Therma V R32 Monobloc

Η νέα σειρά αντλιών θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc, είναι η πρώτη στην αγορά αντλία θερμότητας τύπου Monobloc με οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 που εξασφαλίζει ακόμα υψηλότερες αποδόσεις. H LG έχει ενσωματώσει νέες τεχνολογίες στα προηγμένα συστήματα ψύξης – θέρμανσης που διαθέτει, εξασφαλίζοντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στους αυστηρούς περιβαλλοντικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς, αλλά και «έξυπνες» λειτουργίες για απομακρυσμένη διαχείριση μέσω της κινητής συσκευής του χρήστη.

Παρουσίαση της LG Therma V R32 Monobloc

O κ. Γ. Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη νέα λύση της εταιρείας μας, LG Therma V R32, καθώς πρόκειται για το επόμενο βήμα στις λύσεις θέρμανσης στην ελληνική αγορά. Θεωρώ πως είναι επιτακτική ανάγκη της εποχής μας όλες οι εταιρείες να ακολουθήσουν την ίδια ‘πολιτική’ και να συμβάλουν τόσο στην εξοικονόμηση πόρων των επιχειρήσεων και του τελικού καταναλωτή όσο και στη μείωση του αντίκτυπου που έχει ο κλιματισμός στο περιβάλλον μας».

Παρουσίαση της LG Therma V R32 Monobloc