“Θέλω κάθε γυναίκα να ντύνεται κάθε μέρα σαν την πριγκίπισσα που κρύβει μέσα της” μου είπε η σχεδιάστρια μόδας Λίλα Νόβα και η γνωστή φράση “you had me with hello” μου ήρθε αμέσως στο μυαλό. Πραγματικά οι δημιουργίες της είναι βγαλμένες από παραμύθι, ρομαντικές, αέρινες, θηλυκές, το όνειρο κάθε γυναίκας. Και η ίδια όμως είναι μια “πριγκίπισσα”, όμορφη με πολλά όνειρα και όραμα για το brand της και φυσικά το ταλέντο που χρειάζεται για να τα πραγματοποιήσει.

 

Lila Nova - Fashion Designer

H Terry Παγανοπούλου με την σχεδιάστρια μόδας Lila Nova

Πότε συνειδητοποίησες για πρώτη φορά ότι θέλεις να ασχοληθείς με την μόδα;

Από μικρή σχεδίαζα ρούχα. Όταν για πρώτη φορά πήγα να ράψω ένα φόρεμα ,μαγεύτηκα. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι αυτό θέλω να κάνω .

Πότε δημιουργήθηκε το brand Lila Nova και ποια είναι η πορεία του μέχρι σήμερα;

Το Lila Nova υπάρχει από το 2008. Από τότε μέχρι και σήμερα η τέχνη μας μας ταξιδεύει και μας επιβραβεύει κάθε χρόνο σχεδόν με μία διάκριση .

* 2  βραβεία  AXDW  / Best Trendsetter  / Best New Designer
*Invited guest Vancouver Canada
*Εκπροσώπηση της Ελλάδας  στα Bulgarian fashion awards
*Gymnast ,a film by film director Glen MacKay, φιλοξενείτε μέχρι σήμερα σε φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους
*Cannes film festival

 Lila Nova - Fashion Designer

 

Lila Nova - Fashion Designer

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια του brand;

Να συνεχίσουμε να σας ταξιδεύουμε στον δικό μας μαγικό κόσμο. Αρχικά με τα  custom made  νυφικά και ρούχα μας  μέσα από τα οποία εκφράζουμε την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας . Όπως επίσης και με το καινούργιο μας project , πρόκειται για μια νέα σειρά ρούχων και μαγιό που θα είναι διαθέσιμα σε καταστήματα για να μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε μια Lila Nova στην ντουλάπα σας. Και τέλος με το κόσμημα μας , το φυλαχτό μας “nova΄s eye “, εμπνευσμένο από το ιερό ζώο της θεάς Ήρας , το παγώνι.

 Lila Nova - Fashion Designer

 

Lila Nova - Fashion Designer

 

Lila Nova - Fashion Designer

Είναι εύκολο ή δύσκολο η συμφωνία για τις τελικές δημιουργίες μιας κολεξιόν με την συνεταίρο σου; Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται για την δημιουργία της κολεξιόν;

Εύκολα! Έχω βρει το άλλο μου μισό! Η επιλογή των σχεδίων είναι σαν  μία μαγική διαδρομή στην έμπνευση . Παντρεύουμε την διαφορετικότητά μας και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Lila Nova - Fashion Designer

 

Lila Nova - Fashion Designer 

 

“next

Σελίδα 1 από 3