Το εστιατόριο Επτά 7 υποδέχεται τη νέα χρονιά με ένα μουσικό ταξίδι στην καρδιά της Αθήνας, δίνοντας άλλο νόημα στα βράδια της Τετάρτης. Από τις 24 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη το εστιατόριο θα φιλοξενεί live μουσικές βραδιές με την αισθαντική φωνή της ερμηνεύτριας Αφροδίτης!

Live μουσικές βραδιές στο εστιατόριο Επτά 7

Η Αφροδίτη έρχεται στο Επτά 7, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές και σημαντικές συνεργασίες, να ερμηνεύσει μοναδικά τραγούδια που θα δώσουν ξεχωριστό χαρακτήρα στη βραδιά σας, με τη συνοδεία live μουσικής πιάνου.

Οι γεύσεις της Μεσογείου συναντούν ακούσματα από το σύγχρονο και έντεχνο ρεπερτόριο στη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα του εστιατορίου δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές. Απολαύστε ένα signature κοκτέιλ στο μπαρ και αφήστε τη ζωντανή μουσική να σας παρασύρει όσο απολαμβάνετε πιάτα με έμπνευση από τη μεσογειακή γαστρονομία στον ατμοσφαιρικό χώρο του Επτά 7.

Live μουσικές βραδιές στο εστιατόριο Επτά 7

Από τις 24 Ιανουαρίου οι Τετάρτες ανήκουν στο Επτά 7! Ακολουθήστε το σε ένα μουσικό ταξίδι εκεί όπου χτυπά η καρδιά της Αθήνας, δοκιμάστε δυνατές γεύσεις και ζήστε ανεπανάληπτες στιγμές κοντά του!

 

Tηλ. κρατήσεων:  210 3212010 | 6949 729297

Διεύθυνση:  Ερμού 119 – Άστιγγος 10, Αθήνα

Ωράριο:  Δευτ.-Πέμ. 19:00-02:00 | Παρ.-Σάβ. 19:00-03:00