Πρόκειται για ένα από τα τελευταία project που ο διάσημος σχεδιαστής Karl Lagerfeld υπέγραψε με την δημιουργική του ευφυΐα. Η σειρά μακιγιάζ L’Oréal X Karl Lagerfeld περιλαμβάνει 11 προϊόντα σε μαύρη, λεία συσκευασία. Από το κραγιόν και τη μάσκαρα μέχρι το eyeliner και τις παλέτες σκιών, κάθε προϊόν φέρει το στιλ, το ύφος και την αισθητική του Karl.

«Είναι μια σημαντική στιγμή να φέρνουμε δύο fashion icons του Παρισιού μαζί σε μια συναρπαστική συνεργασία και να της δίνουμε ζωή με τόσο όμορφο τρόπο -με τον τρόπο του Karl», δήλωσε ο CEO του brand Karl Lagerfeld, Pier Paolo Righi.

Οι τιμές των προϊόντων ξεκινούν από τα £8.99 και φτάνουν τα £15 και η σειρά θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα από τις 27 Σεπτεμβρίου -κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

«Αυτή η σειρά μακιγιάζ πραγματικά αντανακλά ό,τι ο Karl αγαπούσε το μακιγιάζ -ο ίδιος μάλιστα πολλές φορές χρησιμοποιούσε σκιές ματιών σαν χρώματα για τα σχέδιά του», δήλωσε η Caroline Lebar, επικεφαλής επικοινωνίας του brand Karl Lagerfeld.

Εμείς απλά ανυπομονούμε να τα αποκτήσουμε!