Είμαι σίγουρη ότι επιτέλους απολαμβάνεις την σταρένια επιδερμίδα σου που με τόσο “κόπο” απέκτησες φέτος το καλοκαίρι. Μπήκε όμως ο Σεπτέμβρης και φοβάσαι ότι σύντομα το μαύρισμά σου θα φύγει. Υπάρχει τρόπος να διατηρήσεις το μαύρισμά για όλο το Σεπτέμβρη και γιατί όχι και τον Οκτώβριο.

Φυσικά η καλύτερη λύση είναι να συνεχίσεις τα αγαπημένα σου μπάνια στη θάλασσα, αφού ο καιρός είναι ακόμα καλός. Μην χάνεις λοιπόν ούτε ένα Σαββατοκύριακο και επισκέψου την πιο κοντινή παραλία για μπανάκι. Αν πάλι δεν μπορείς, δεν πειράζει, υπάρχουν κάποια μικρά και απλά tips που θα σε βοηθήσουν.

Νούμερο ένα στη λίστα, πίνε πολύ νερό. Κάτι τέτοιο φυσικά πρέπει να το κάνεις ούτως η άλλως αλλά σε αυτή τη περίπτωση, αυτό που θα καταφέρεις, είναι να διατηρείς την επιδερμίδα σου καλά ενυδατωμένη και έτσι δίνεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα κύτταρά της, άρα και στο μαύρισμα σου!

Δώσε διάρκεια στο μαύρισμά σου και τον Σεπτέμβρη

The Body Shop – Black Musk Night Bloom Body Lotion

Η ενυδάτωση είναι σίγουρα το κλειδί, γι’ αυτό εκτός από νερό φρόντισε την επιδερμίδα σου με ενυδατικές κρέμες για όλο το σώμα. Επιπλέον θα έχεις και μια υπέροχη απαλή επιδερμίδα.

Κάτι ακόμα που θα σου χαρίσει περισσότερη διάρκεια είναι η απολέπιση. Διώχνοντας την εξωτερική στιβάδα με τα νεκρά κύτταρα, αφαιρείς την θαμπάδα και το αναδεικνύεις περισσότερο την μαυρισμένη σου επιδερμίδα που πλέον λάμπει.

Δώσε διάρκεια στο μαύρισμά σου και τον Σεπτέμβρη

Bioselect – Body Sugar Scrub – Exfoliate & Polish – Pina Colada

Τέλος, αν το αντέχεις, τα κρύα ντους είναι ιδανικά, αφού το ζεστό νερό αφυδατώνει το δέρμα. Εγώ από την άλλη με τίποτα γι’αυτό θα το “πολεμήσω” με τις παραπάνω μεθόδους!