Η Massimo Dutti παρουσιαάζει για ακόμη μια φορά τη Limited edition A/W 2018/19 γυναικεία και ανδρική συλλογή της και κάνει τη διαφορά με τις σύγχρονες αισθητικές αρχές και επικεντρώνει το βλέμμα της στην αρχιτεκτονική και την έμπνευση.

massimo dutti, limited edition

massimo dutti, limited edition

Μια ιστορία που βρίσκεται σε μια θέση όπου ο φυσικός μινιμαλισμός ενός αυστηρού και διάφανου χώρου έρχεται σε αντίθεση με συλλογές γεμάτες με εξαιρετικά υλικά και κοψίματα, με ένα νεύμα στην άνεση της αιχμής. Δύο συλλογές γεμάτες με ψυχή και νοημοσύνη, που επισημαίνουν τη συναισθηματική πλευρά της εταιρείας τις τελευταίες εποχές η οποία βοήθησε τους ακόλουθους της να κατανοήσουν το νόημα των συλλογών.

Ο φωτογράφος Gregory Harris για μια ακόμη φορά βάζει τις τελευταίες πινελιές στην ιστορία της εξαιρετικής καλλιτεχνικής ομορφιάς με τρία κορυφαία διεθνή μοντέλα: Roberto Sipos, Sasha Pivovarova and Hyun Ji Shin. Για άλλη μια φορά η τοποθεσία και η μόδα συνεργάζονται σε μια τέλεια αρμονία με τρεις εξαιρετικές μαρτυρίες μοναδικών στιγμών.

massimo dutti, limited edition

Μινιμαλιστική, ευαίσθητη και ακριβής σχεδίαση είναι για ακόμη μια φορά τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας. Αυτή είναι η σαγηνευτική φόρμουλα της γυναίκειας συλλογής. Περιλαμβάνονται τα βασικά στοιχεία, όπως oversized παλτό, νέα έκδοση κοστουμιού που είναι πιο σύγχρονη από ποτέ και ελαφριά φορέματα σε απαλότερες αποχρώσεις και σχέδια χρωμάτων που προκαλούν σκέψεις για τυπικές φθινοπωρινές σκηνές.

massimo dutti, limited edition

Το καθημερινό dress code δίνει διέξοδο σε δυο κομμάτια ρούχων, όπως παντελόνια ή φούστες που κολακεύουν τη σιλουέτα και μπορούν να φορεθούν ποικιλοτρόπως. Το φόρεμα από φαρδιά υφάσματα είναι το καινούργιο must have κομμάτι, εξισορροπώντας την αφθονία των πιο στέρεων υλικών όπως το δροσερό μαλλί ή φανέλα.

massimo dutti, limited edition

massimo dutti, limited edition

Η ανδρική συλλογή είναι η απόδειξη της τέλειας ισορροπίας ανάμεσα στην επανάκτηση ενός καθαρά περιστασιακού στυλ μέσα από εξωτερικές εμφανίσεις που έχουν κάποια διανοητική διάθεση και στις κλασσικές αξίες της πιο αυστηρής προσαρμογής.

massimo dutti, limited edition

Ένας διαρκής διάλογος για το ενδιαφέρον στο αρχιτεκτονικό μοτίβο των σιλουετών και των  καθαρών κομματιών. Γίνεται μια εκπληκτική προσέγγιση στο πλεκτό, με ζεστά πολύχρωμα πουλόβερ με χειροποίητη αίσθηση ή περιστρεφόμενα περιλαίμια δίνοντας στα κομμάτια διαχρονική εμφάνιση. Το κοστούμι ερμηνεύει τους κώδικες κομψότητας με μοναδικό τρόπο, κώδικες που αποτελούν μέρος του DNA της εταιρείας, μεταφράζεται άψογα στις τρέχουσες τάσεις της μόδας. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η λίστα των σίγουρων επιτυχιών είναι επικεφαλής μιας σειράς κομματιών όπου το καλύτερο ποιοτικά δέρμα είναι το αστέρι του σόου.

massimo dutti, limited edition

massimo dutti, limited edition