Μια συνέντευξη που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από το κοινό ετοιμάζει η γνωστή παρουσιάστρια Oprah. Το ζεύγος Meghan & Harry μιλούν για όλα όπως μαρτυράει το trailer της εκπομπής. Τίποτα δεν είναι “Off Limits” όπως αναφέρει η Oprah.

Η Meghan & ο Harry θα μιλήσουν για όλα στην Oprah

Μια μικρή γεύση δίνει το trailer για το τι ειπώθηκε στην συνέντευξη και σίγουρα σε κάνει να θέλεις να ακούσεις πολλά παραπάνω. Προφανώς το ζεύγος μιλάει για το τι οδήγησε στην μεγάλη απόφαση να αφήσουν πίσω τους την “βασσιλική” ζωή. H Oprah εγείρει το ερωτηματικό εάν η Δούκισσα ήταν “σιωπηλή ή της απαγόρευσαν να μιλάει”. Η Meghan με την φράση της “σχεδόν αβάσταχτη” αναφέρεται πιθανώς στον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισε ο Τύπος της Βρετανίας. Ο Harry από την μεριά του λέει “ίσως επειδή η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί” αναφερόμενος προφανώς στο τι συνέβη στην μητέρα του Νταϊάνα.

Η Meghan & ο Harry θα μιλήσουν για όλα στην Oprah

Η εμφάνιση της Meghan ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή με ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα ενώ είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στα κοσμήματα που φορούσε ήταν και ένα βραχιόλι της πριγκίπισσας Νταϊάνα, κάτι που μπορούμε να το εκλάβουμε ως συμβολικό. Η συνέντευξη έλαβε χώρα στο σπίτι του διάσημου ζευγαριού στο Montecito.

Η Meghan & ο Harry θα μιλήσουν για όλα στην Oprah

Με μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν αναμένουμε να παρακολουθήσουμε όλη την συνέντευξη του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex στην Oprah Winfrey, η οποία θα μεταδοθεί από το CBS την Κυριακή 07 Μαρτίου 2021.

LATEST IN FASHION

LATEST IN BEAUTY

LATEST VESPERSTYLISH LOOKS

Vesper Stylish - To Trench Coat

•••
Μύρισε Άνοιξη και ο καιρός θα κάνει τα καμώματά του. Μια ζέστη, μια κρύο, μια βροχή! Ξεκινάς το πρωί για την δουλειά και δεν ξέρεις τι θα συ...

FEATURED ARTICLES

Μαγειρική με... Lego

•••
Έχουμε δει κατά καιρούς να δημιουργούνται “μικρά θαύματα” με τα “μαγικά” τουβλάκια Lego, Από φιγούρες από αγαπημένους ήρωες κανονικού μεγέθο...